Kıl dönmesi ameliyatı

@reddline hangi yöntemi kullanacağından bahsetti mi peki? Ben 1. ve 2. ameliyatımda sıkıntı yaşadım. 3. ameliyatımı oldum hastaneden çıktığımda cafeye gittik düşük. Lokal yapacakları için sanırım içerisini temizleyecekler ve kökleri ilaçla yakacaklar. Bunda hiç korkulacak bir şey yok en iyi yöntemlerden birisi.

@reddline hangi yöntemi kullanacağından bahsetti mi peki? Ben 1. ve 2. ameliyatımda sıkıntı yaşadım. 3. ameliyatımı oldum hastaneden çıktığımda cafeye gittik düşük. Lokal yapacakları için sanırım içerisini temizleyecekler ve kökleri ilaçla yakacaklar. Bunda hiç korkulacak bir şey yok en iyi yöntemlerden birisi.
Hocam yöntem nasıl bilmiyorum ama sorduğum soru şu ameliyat nasil olucak diye sormuştum. Doktor da sadece bel altını uyusturacağını söyledi. Lokal anestezi de olarak eklemişti sanırsam lokal anestezi yöntem oluyor. Bilgim yok maalesef zaten olacağım kaçarı yok.

Bu arada bu sebebe gelmesi benim yüzümden. Olur da bu konuyu okuyan arkadaş olur. Belirti yaşıyordur. Ben de sadece akıntı var ama oturamiyorsanız ailenize utanmadan gidin söyleyin. Doktor görecek utanırım benim gibi yaparsanız iş büyür. Ben böyle bir şey yaptım sonucuna katlaniyorum.

Dediğim gibi en basit ve sağlam yöntemi uygulayacaklar o zaman. Benim 2. ameliyatımda bayılttılar ve parça almışlardı.
Çok büyük sıkıntı yaşamıştım bu yüzden. Son ameliyatımda ise parça alınan yere estetik yapıp eski hale getirdi ve local anestezi uygulayarak temizledi.

Geçmiş olsun hocam şu an durumunuz nasıl?

Katı yemek yemesen daha iyi. İçeceklere'de fazla abanma. Ameliyat öncesi, tüy dökücü spreyler var, onlardan al o bölgeyi temizle. Yüksek ihtimalle, ameliyat sonrası, küçük abdestini yapamıcaksın başta, sonda takıyorlar. Çıkartırken, erkek hemşir çağırt, bende olduğum için, bayan hemşire geldiğinde, çıkartırken öcü var gibi uzaktan izliyordu, benden çıkartmamı istemişti. Ayrıca, bir ihtimal arkana hortum takabilirler. Evde 1 hafta hortumla gezmiştim.

Katı yemek yemesen daha iyi. İçeceklere'de fazla abanma. Ameliyat öncesi, tüy dökücü spreyler var, onlardan al o bölgeyi temizle. Yüksek ihtimalle, ameliyat sonrası, küçük abdestini yapamıcaksın başta, sonda takıyorlar. Çıkartırken, erkek hemşir çağırt, bende olduğum için, bayan hemşire geldiğinde, çıkartırken öcü var gibi uzaktan izliyordu, benden çıkartmamı istemişti. Ayrıca, bir ihtimal arkana hortum takabilirler. Evde 1 hafta hortumla gezmiştim.
Ne hortumu ?
Dediğim gibi en basit ve sağlam yöntemi uygulayacaklar o zaman. Benim 2. ameliyatımda bayılttılar ve parça almışlardı.
Çok büyük sıkıntı yaşamıştım bu yüzden. Son ameliyatımda ise parça alınan yere estetik yapıp eski hale getirdi ve local anestezi uygulayarak temizledi.
Hocam size hortum taktılar mı ?

Ne hortumu ?

Hocam size hortum taktılar mı ?
images.jpeg
images.jpeg

Bana bundan takmışlardı. Aklıma hortum geliyor diye yazdım direk. :)

Arkadaşlar herkese aynı ameliyatı yapmıyorlar. Uyuşturması ayrı, ameliyat yöntemi ayrı, ameliyat sonrası bakımı ayrı.
Benim ameliyat sedasyon ile oldu. Ameliyat masasına yattım birden kendimi ameliyathane dışında buldum. Lokal anestezi olmadığı için sonda falan takılmadı.
Ameliyat sonrası her gün duş alacaksın dedi. 1-2 hafta ağır ve baharatlı yemekler yeme yeterli dedi.
Oturmamda yatmamda hiçbir sıkıntı olmadı her şey serbest dedi.
3 ay boyunca 2 haftada bir kontrole gittim. Şuan hiçbir sıkıntı yok.

Selamlar herkese. Bu lanet şey bende de varmış, maalesef. Tüm tahlilleri verdim ve ameliyat tarihi verildi. Bu pazar 3-4 gibi hastaneye yatacağım. Pazartesi sabahı ameliyat olacağım.
Benim ricam, bu ameliyatı olan arkadaşların neyi yapmamı ve neyi yapmamamı söylemeleri. Ek olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.
Nelere dikkat etmeliyim?
Ameliyat süreci nasıl oluyor?
Bilgilendirirseniz hem içimi rahatlatır hem de bilgilenmiş olurum, teşekkürler.
Nerende dönmüş tam olarak kıl?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı