Kılıçdaroğlu aday olmasın diyenlere karşı

Türkiye tarihinde en iyi siyasetçi Mustafa Kemal Atatürk olmuştur. Hep de öyle kalacaktır kim gelirse gelsin nereye gideceğimiz belli sonunda. Son yıllarında hepsi sapıtıyor.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Müslüman'lara yaptığı zulümler. Mustafa Kemal Atatürk'ü tabii ki de seviyorum saygıda duyuyorum ama din düşmanı diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum sadece internetten araştırıp gördüklerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Müslüman'lara yaptığı zulümler. Mustafa Kemal Atatürk'ü tabii ki de seviyorum saygıda duyuyorum ama din düşmanı diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum sadece internetten araştırıp gördüklerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

E peki doğruluğunu bilmediğiniz bilgiden niye şüphe duyuyorsunuz?

Aday bugün mü açıklanıyor?

Normalde evet ama depremden dolayı ertelenir belki.

Halkın kk düşmanlığını hafife alıyorsunuz. Adamlar pkklıları bile affediyor ama cenazeye gelen kkya saldırıyor. Kimi çıkartırsanız çıkartın yine günün sonunda azin nesin paylaşacaksınız ya da kk yı aday istemeyenleri suçlayacaksınız. İnceye bakar çıkarım ben işin içinden ayrıca.

Ayrıca mansur zaten istemiyor da bu adamın kürtlerden oy almaması dememek tamamen zırvaca kardeşim. Kürtler, mültecilerden ve ekonomiden rahatsız değil mi? Şu durumdayken bile etnik kökenden dolayı ayrım yapanın art niyeti vardır haberiniz olsun.

Bana kalsa Atatürkçü rejim totaliter olarak yönetime devam etmeliydi, bugün çok farklı bir ülke olurdu burası.
Arada doğru şeyler söylüyorsun.

Halkın kk düşmanlığını hafife alıyorsunuz. Adamlar pkklıları bile affediyor ama cenazeye gelen kkya saldırıyor. Kimi çıkartırsanız çıkartın yine günün sonunda azin nesin paylaşacaksınız ya da kk yı aday istemeyenleri suçlayacaksınız. İnceye bakar çıkarım ben işin içinden ayrıca.

Ayrıca mansur zaten istemiyor da bu adamın kürtlerden oy almaması dememek tamamen zırvaca kardeşim. Kürtler, mültecilerden ve ekonomiden rahatsız değil mi? Şu durumdayken bile etnik kökenden dolayı ayrım yapanın art niyeti vardır haberiniz olsun.
+1 helal.

Türkiye'de siyasetin olayı sizi mutlu etmek değil, en çok oy alabileceği kitleleri mutlu etmektir. Bu ülke aslında Atatürk gibi vatansever bir "diktatör" hak ediyor, demokrasi bunlara fazla.

Ben ne AKP'nin ne de CHP'nin temsil ettiği değerleri seviyorum, ikisi de temelden yozlaşmış partiler ve EYT olayında da kanıtladıkları gibi Erdoğan = Kılıçdaroğlu. İkisi de mültecileri göndermeyecek, ikisi de oy için bir milliyetçilere bir radikal sol örgütlere yanlayacak, ikisi de sizin istediğiniz Türkiye'yi yaratamayacak.

Ben oy sayısı için değil, kendisinin ne olduğunu bildiğim için adaylığını istemiyorum. Meral Akşener'i aday göstersinler 1 saniye bile düşünmem oy vermek için. Kendisi bana güven veren ve değişim yaratacağına inandığım bir insan.
o da güvenilir değil de yine bunlardan iyidir.

Şimdi nasıl ki canlı bombaların beyni yıkanıyor, Fetöcülerin beyni yıkanıyor sümüklü mendil yiyorlar falan :) Kılıçdaroğlu'na karşıda senelerdir doğru yada yanlış, haklı haksız, önemi yok. Belli bir kesimin beyni yıkandı.

Seçimlerde marifet çok oy alıp, iktidara gelmek... Türk, Kürt, erkek, kadın, trans, akıllı, aptal fark etmeden oy alan kazanır...

Hal böyle olunca, Kılıçdaroğlu çok cazip bir aday değil. Mansur hiç yıpratılmadı sayılır. Algı yapılamadı. Kürtler oy vermez diye de bir şey yok. PKK'lılar oy vermeyebilir... Ancak ikinci turda Erdoğan vs Yavaş kalırsa, Erdoğan'a da vermiyecekleri açık. Tabi yine malum AKP bu, 3. gün sonra PKK ile halay çekseler şaşırmam...

Ekrem'in bile başına gelmeyen kalmadı...

Bir diğer husus sizin de dediğiniz gibi "Öncelikle Cumhurbaşkanı olmak yorucu bir iş. Ne olursa olsun çok yoğun programı olan işi bitmeyen bir meslek."

74 yaşındaki Kılıçdaroğlu'nu zorlamanın da manası yok.

Binlerce yıllık bir millet, bir zahmet daha genç bir aday çıkarabilirsin... Bu 3'lü de Ekrem avantajlıydı...

Kahvede okey atarken siyaset konuşan -3 IQ dayıların kahvehane muhabbetini buraya taşımasanız olmazdı zaten. Elinizin altında internet var teknolojiden anlamayan bir dinozor olsanız bir şey demeyeceğim bu genç yaşta bu cehalet nereden geliyor? Boomer büyüklerinizden duyduğunuz şeyleri olduğu gibi yazmayın buraya. Ekonomiden anlamayan adamları ekonominin başına geçirdiler, yanlış üstüne yanlış ekonomik hamlelerle yıllar içinde ekonomiyi batırdılar demiyor, isteseler doları 1 günde 1 lira yapabilirler diyor. Bu kadar cahil olunmaz.

Üsluba baktığımda saygısız bir çocuk olduğun açıkca belli oluyor benim yaşımı bilmeden bana genç dediğine göre bu sitede büyük birilerinin olabileceğini de düşünememişsin. Siyasetten anlamıyorsun sosyal medyada herbokologların dediğine inanıp burada ahkam kesiyorsun ben araştırın sorgulayın diyorum bu boomer diyor. Abisi sen git Valorant oyna küfrünü et bırak devleti hizmet edecekler yönetsin. Sana beyazı göstersem bu beyazdır desem sırf muhalefet olsun diye siyah dersin lider diye gösterdiğin adamlarda bunu diyor zaten bu hükümet en doğru şeyi de yapsa biz kabul etmeyiz diyor şaşırmadım. Sizin gibi cahiller yüzünden bu millet bir daha bedel ödemeyecek tarih boyunca hep aynı şey oldu artık olmayacak.

Kanal İstanbul'dan sonrasını okumadım. O projeye mantıklı diyen adamın aklını sorgularım. Daha sınırları kontrol edemiyoruz.

Okusaydın zaten neyin ne olduğunu anlardın sorununuz bu sen git herbokologların söylediklerini dinle onları onayla boş ver. Hatta sizden olan fontaş profesörleriniz bile onayladı ama işinize gelmedi sanırım. Sınırlarda kuş uçmuyor ama sizin kesim ileri zeka olduğu için olmayan şeyleri oldu gösteriyorlar sizde müsaitsiniz zaten hemen inanırsınız.

Neyse bakalım bizim ülkede bilende bilmeyende bir anda profesör kesiliyor 10 yaşındaki çocuk da biliyordur eminim :)

Daha çok sol yönelimli birine Anadolu'daki sağcı halkın oy vermesini nasıl bekliyorsun adamlar kılıçdaroğlunu Amerikan ajanı sanıyor ayrıca alevi olmasıda bayağı oy kaybetmesine sebep oluyor yaptığı başarısız siyasetide eklersek oy oranı yüzde 28'i geçmez imamoğlu gibi hiç sağa veya sola oynamamış biri şu an en mantıklı aday.

Üsluba baktığımda saygısız bir çocuk olduğun açıkca belli oluyor benim yaşımı bilmeden bana genç dediğine göre bu sitede büyük birilerinin olabileceğini de düşünememişsin. Siyasetten anlamıyorsun sosyal medyada herbokologların dediğine inanıp burada ahkam kesiyorsun ben araştırın sorgulayın diyorum bu boomer diyor. Abisi sen git Valorant oyna küfrünü et bırak devleti hizmet edecekler yönetsin. Sana beyazı göstersem bu beyazdır desem sırf muhalefet olsun diye siyah dersin lider diye gösterdiğin adamlarda bunu diyor zaten bu hükümet en doğru şeyi de yapsa biz kabul etmeyiz diyor şaşırmadım. Sizin gibi cahiller yüzünden bu millet bir daha bedel ödemeyecek tarih boyunca hep aynı şey oldu artık olmayacak.

Okusaydın zaten neyin ne olduğunu anlardın sorununuz bu sen git herbokologların söylediklerini dinle onları onayla boş ver. Hatta sizden olan fontaş profesörleriniz bile onayladı ama işinize gelmedi sanırım. Sınırlarda kuş uçmuyor ama sizin kesim ileri zeka olduğu için olmayan şeyleri oldu gösteriyorlar sizde müsaitsiniz zaten hemen inanırsınız.

Neyse bakalım bizim ülkede bilende bilmeyende bir anda profesör kesiliyor 10 yaşındaki çocuk da biliyordur eminim :)
Senin yaşında pek yüksek durmuyor ama mesele değil. (Akıl Yaşta Değil Baştadır)

Sınırlarda kuş uçmadığı için ülke de 9 milyona yakın Suriyeli, Afgan, Irak-Suriye'den sızan YPG-PKK vs. dolaşıyor değil mi? Daha yeni bomba faciası yedik. Kadın nerden gelmiş bir bakı ver...

Devleti akıllı insanlar yönetmez ise, HDP beni kandırdı, Fetö beni kandırdı, Merkel beni kandırdı, Obama beni kandırdı, Ahmet beni kandırdı şeklinde dolaşan süper zekalar türer ve ülke bu hale gelir. En son bu kandıranlar kervanına inşaatçılar katıldı...

Neyse ya bunlar hep kader, sen niye böyle şeyleri kafana takıyorsun 😄 Yormayın kendinizi...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı