Kılıçdaroğlu aday olmasın diyenlere karşı

İmamoglu aday olursa haber bayağı yayilacagi için aday olmuş lan falan filan diyorlar bilirsiniz. Aktrollerin de gündemi değiştirecek vakti olmaz. Millet unutkan maalesef.
Neden oy kaybederler dedin peki? Merak ettim.

Hocam kılıçdaroğlundan farklı bir aday fikri çoğu kişiye güzel gelsede artık aday değiştirmek için çok geç kalındı ve aktroller bu durumu çok güzel manipüle edebilir gibime geliyor.

Ülkemizi şaha kaldıran savunma sanayiyi İHA SİHA'ları kapatacağız diyor.
Kendisi son konuşmalarında İHA-SİHA işinin aynen devam edeceğini, Selçuk Bayraktar'a dokunmayacağını söyledi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(Bu videoda da vardı tam dakikayı bulamadım. Hepsini izlerken dediğini hatırlıyorum.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle Twitter'i CHP yönetiyor.
Haha çok komik. Parayla Twitter ve YouTube üzerinden trollük yapan hesapları saymaya kalksam ömrüm yetmez.

Ha gelelim doların 19 lira olmasına. Ben başbakan olsaydım doları 30 TL yapardım.
Bu zihniyeti de göndereceğiz. Ne iğrenç bir bakış açınız var insan hayatına karşı, Çin gibi ucuz iş gücü istiyorsanız sadece gerici zihniyetinizi belli ediyorsunuz.

Sadece araştırın, sorgulayın, her gördüğünüze inanmayın, öğrenin...
Bilmukabele...

Öncelikle Twitter'i CHP yönetiyor. Tüm algılar oradan başlıyor peki size sorum şu olacak haklı olan birisi neden devamlı yalan söyler? Adam terör örgütlerine sahip çıkmadı mı? Bu mu ülkeyi yönetecek? Konuşmasını bilmeyen gittiği şehri bilmeyen ne dediğini bilmeyen birisi Türkiye'yi mi yönetecek? Bu ülkeye ne yapılırsa karşı çıkmadı mı elektrik pahalı diyorsunuz akkuyu nükleer yapılıyor onu kapatacaz diyor ülkemize gelir sağlayacak kanal İstanbul'u durduracaz diyor, ülkemizi şaha kaldıran savunma sanayiyi İHA SİHA'ları kapatacaz diyor. Tüm suçluları cezaevinden çıkaracaz diyorlar önceden üstü kapalı konuşuyorlardı artık saklamıyorlar. Şimdi her gördüğüne inanan kesimler bana yalan konuşuyorsun diyecek birazdan. Hepsini internette bulabilirsiniz.

Ekonomimiz kötü telefon alamıyorum bilgisayar alamıyorum vs. eee ne olacak tayyip gitsin. Sizin adam gelince dolar 1 lira olacak herhalde buna inanıyorsunuz? Öncelikle siyaseti iyi takip edin araştırın tüm dünya üzerimize çullanıyor acaba neden diye bir sorun kendinize. Joe Biden tayyipi devirin diyor, İsveç Finlandiya baskı kurun diyor tüm Avrupa ve Amerika bizim Hasan'ı Mehmet'i mi düşünüyor o yüzden mi baştaki gitsin istiyor? Daha önceden Irak ve Libya'ya da aynı şeyleri söylememişler miydi şimdi onlar ne halde?

Ekonomimiz neden kötü niye araştırmıyorsunuz? Tüm dünya bize neden ambargo uyguluyor niye araştırmıyorsunuz? 80 yılda bu ülkeye ne yapıldı şimdi neler yapılıyor niye araştırmıyorsunuz? Ekonomi için üretim gerekli 80 yılda yapılmadığı için bu hükümet başladı haliyle ülkemizin güçlenmesini istemeyenler ambargo uygulayacak bu gayet normal.

Ha gelelim doların 19 lira olmasına. Ben başbakan olsaydım doları 30 TL yapardım. Diyeceksiniz niye. Bu hükümet istese doları 1 günde 1 lira yapabilirler ama yapmıyorlar sebebi çok açık "üretim" bizim ülkede maalesef üretim çok az hep dışarıdan alıyoruz bunun sonucuda gelişemiyoruz. Dıştan almak yerine üretmemizi sağlayacak tek şey dışa bağımlılığı azaltmak dolar bu yüzden yüksek tutuluyor vergi fazla dolar fazla vs. değil mi? Bunlar seni beni ilgilendirmiyor aslında bu ülkemizdeki para babalarını ilgilendiriyor onları üretim yapmaya zorluyorlar ve dıştan ülkemize yatırımcı çekmek için. Onlar üretecek bizde yerli malı kulalnacağız ve ihracat yapabileceğiz.

Ha şimdi çoğu kişi CHP'yi savunuyor yalaka değiller ama ben devletimi savunduğum için yalaka olacağım birazdan hatta ak troll diyecekler bana sorun değil. Lütfen olayları Twitter denen yalan merkezinden veya aynı kanallardan takip etmeyin araştırın öğrenin sorgulayın kim ne yapıyor görün topluluk psikolojisiyle hareket etmeyin bu ülke çok zor zamanalrdan geçti geçiyor şu anda bu sadece parti meselesi değil bu seçim özgürlüğümüzle alakalı. Tarihte ilk defa kendi ayakları üzerimizde duruyoruz ve bu sıkıntılar geçecek şurada birkaç sene kaldı. Altyapıyı oluşturuyoruz çok şükür. Dolar dediğiniz para birimi yakında batacak tüm uzmanlardan dinleyebilirsiniz.

Son olarak yeni dünya düzeni kuruluyor arkadaşlar güç Avrupa'dan Asya ya geçiyor ezilen devletler yok olacak burada çok derin siyaset lazım ve tayyip bu işi çok iyi yapıyor oyun kuruyor. Bunu da araştırıp öğrenebilirsiniz. İnşallah bu ülke küllerinden doğacak bunu da hep birlikte göreceğiz

Sadece araştırın, sorgulayın, her gördüğünüze inanmayın, öğrenin...

Bunun neresini ciddiye alıp cevaplayalım. Bize ambargo uygulanıyormuş tüm dünya. Gel de inan. Türkiye tarım ve hayvancılıkta kendine yeten ve dışarı satış yapan ülkeydi. Sen hayal dünyanda yaşamaya devam et. 20 sene tepetalk hale getirdiniz ülkeyi. Her bokolog demişsin buradaki bazı kişilere. Kendini de kattın mı buna?

Kılıçdaroğlu aday olursa oy vermem diyenler böyle devam ederler o zaman. Şunu unutmayın: Siz oy vermezseniz Kılıçdaroğlu değil, BİZ KAYBEDERİZ. O maaşını alır keyfine bakar ama sen bir koli yumurtayı evine götürürken etrafa bakarsın gasp edilmemek için.

@246941 komik bir şey mi var tek yaptığınız şey haksız kaldığınız yerde 🤣 atmak.

%28 nereye alıyor? Önceki seçim dolar 6 lirayken muharrem ince %26 aldı. Dediğiniz şey akıl dışı.

Yüzde 28'den bile şüpheliyim 2018'de muharrem ince çok başarılı mitingler yapmıştı ama seçime 3-4 ay kalmış daha aday belli değil 2 ayda neyin mitingini yapıp kimden aday toplayacaklar hatta aday kılıçdaroğlu olduğu için oy bile kaybederler.

Yüzde 28'den bile şüpheliyim 2018'de Muharrem İnce çok başarılı mitingler yapmıştı ama seçime 3-4 ay kalmış daha aday belli değil 2 ayda neyin mitingini yapıp kimden aday toplayacaklar hatta aday Kılıçdaroğlu olduğu için oy bile kaybederler.
Seçim ertelenecek zaten şu an aday açıklasalar ne işe yarayacak? Ben başka bir şey demiyorum anketlere bakın birkaç hafta sonra sadece.

Yüzde 28'den bile şüpheliyim 2018'de muharrem ince çok başarılı mitingler yapmıştı ama seçime 3-4 ay kalmış daha aday belli değil 2 ayda neyin mitingini yapıp kimden aday toplayacaklar hatta aday kılıçdaroğlu olduğu için oy bile kaybederler.

Kimden oy toplayacaklar *

Seçim ertelenecek zaten şu an aday açıklasalar ne işe yarayacak? Ben başka bir şey demiyorum anketlere bakın birkaç hafta sonra sadece.

Anketler çok taraflı bence biri CHP'yi yüzde elli gösteriyor biri yüzde 14 15 bu arada seçim ertelenirse yine bu adamlara yarayacak kılıçdaroğlu yatarken adam yine oy toplayacak ve yüzde 50 civarına gelecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı