Kılıçdaroğlu aday olmasın diyenlere karşı

Öncelikle Twitter'i CHP yönetiyor. Tüm algılar oradan başlıyor peki size sorum şu olacak haklı olan birisi neden devamlı yalan söyler? Adam terör örgütlerine sahip çıkmadı mı? Bu mu ülkeyi yönetecek? Konuşmasını bilmeyen gittiği şehri bilmeyen ne dediğini bilmeyen birisi Türkiye'yi mi yönetecek? Bu ülkeye ne yapılırsa karşı çıkmadı mı elektrik pahalı diyorsunuz akkuyu nükleer yapılıyor onu kapatacaz diyor ülkemize gelir sağlayacak kanal İstanbul'u durduracaz diyor, ülkemizi şaha kaldıran savunma sanayiyi İHA SİHA'ları kapatacaz diyor. Tüm suçluları cezaevinden çıkaracaz diyorlar önceden üstü kapalı konuşuyorlardı artık saklamıyorlar. Şimdi her gördüğüne inanan kesimler bana yalan konuşuyorsun diyecek birazdan. Hepsini internette bulabilirsiniz.

Ekonomimiz kötü telefon alamıyorum bilgisayar alamıyorum vs. eee ne olacak tayyip gitsin. Sizin adam gelince dolar 1 lira olacak herhalde buna inanıyorsunuz? Öncelikle siyaseti iyi takip edin araştırın tüm dünya üzerimize çullanıyor acaba neden diye bir sorun kendinize. Joe Biden tayyipi devirin diyor, İsveç Finlandiya baskı kurun diyor tüm Avrupa ve Amerika bizim Hasan'ı Mehmet'i mi düşünüyor o yüzden mi baştaki gitsin istiyor? Daha önceden Irak ve Libya'ya da aynı şeyleri söylememişler miydi şimdi onlar ne halde?

Ekonomimiz neden kötü niye araştırmıyorsunuz? Tüm dünya bize neden ambargo uyguluyor niye araştırmıyorsunuz? 80 yılda bu ülkeye ne yapıldı şimdi neler yapılıyor niye araştırmıyorsunuz? Ekonomi için üretim gerekli 80 yılda yapılmadığı için bu hükümet başladı haliyle ülkemizin güçlenmesini istemeyenler ambargo uygulayacak bu gayet normal.

Ha gelelim doların 19 lira olmasına. Ben başbakan olsaydım doları 30 TL yapardım. Diyeceksiniz niye. Bu hükümet istese doları 1 günde 1 lira yapabilirler ama yapmıyorlar sebebi çok açık "üretim" bizim ülkede maalesef üretim çok az hep dışarıdan alıyoruz bunun sonucuda gelişemiyoruz. Dıştan almak yerine üretmemizi sağlayacak tek şey dışa bağımlılığı azaltmak dolar bu yüzden yüksek tutuluyor vergi fazla dolar fazla vs. değil mi? Bunlar seni beni ilgilendirmiyor aslında bu ülkemizdeki para babalarını ilgilendiriyor onları üretim yapmaya zorluyorlar ve dıştan ülkemize yatırımcı çekmek için. Onlar üretecek bizde yerli malı kulalnacağız ve ihracat yapabileceğiz.

Ha şimdi çoğu kişi CHP'yi savunuyor yalaka değiller ama ben devletimi savunduğum için yalaka olacağım birazdan hatta ak troll diyecekler bana sorun değil. Lütfen olayları Twitter denen yalan merkezinden veya aynı kanallardan takip etmeyin araştırın öğrenin sorgulayın kim ne yapıyor görün topluluk psikolojisiyle hareket etmeyin bu ülke çok zor zamanalrdan geçti geçiyor şu anda bu sadece parti meselesi değil bu seçim özgürlüğümüzle alakalı. Tarihte ilk defa kendi ayakları üzerimizde duruyoruz ve bu sıkıntılar geçecek şurada birkaç sene kaldı. Altyapıyı oluşturuyoruz çok şükür. Dolar dediğiniz para birimi yakında batacak tüm uzmanlardan dinleyebilirsiniz.

Son olarak yeni dünya düzeni kuruluyor arkadaşlar güç Avrupa'dan Asya ya geçiyor ezilen devletler yok olacak burada çok derin siyaset lazım ve tayyip bu işi çok iyi yapıyor oyun kuruyor. Bunu da araştırıp öğrenebilirsiniz. İnşallah bu ülke küllerinden doğacak bunu da hep birlikte göreceğiz.

Sadece araştırın, sorgulayın, her gördüğünüze inanmayın, öğrenin...

Bir de hiç utanmadan tarihte ilk defa ayaklarımız üzerinde duruyoruz diyorsun tarih bilginin sıfır olduğunu buradan anlayabiliyorum Tayyip'i savunduğuna göre zaten ne olduğun belli az çok siyasal İslam yapmasa adam %10 anca alır.

Ayrıca Yavaş Kürtlerden aday alamazken İmamoğlu da belli bir kesimden oy alamıyor. Mükemmel aday diye bir şey de yok. Anketlerin hiçbiri seçim gecesi olacakları bilemez.
Kürtlerden neden oy alamıyor Yavaş? Mevcut durum ortada. Fakirlik, sığınmacı sorunları, deprem. Bu durumda denebilir mi ki "Yavaş'a oy vermeyiz"? Aynı şey İmamoğlu için de geçerli. Kılıçdaroğlu'na gelirsek, kesinlikle aday olmaması gerek. Son zamanlardaki hatalı siyasi hamleleri, beceriksizliği ve hırsı, başarısız bir siyasetçi olduğunun işareti zaten. Muhalefetin bundan bir veya bir buçuk sene önce iktidara karşı yürüttüğü siyasi hamleler ile son zamanlardaki hamlelerini karşılaştırırsanız eğer bir sene önceki hamlelerin iktidarı ne kadar sıkıştırdığını ve halktan aldıkları desteği ne kadar artırdığını rahatlıkla fark edeceksiniz.

Ekrem Bey gerçekten aday olmak istemiyor olabilir.
İmamoğlu'nun içeri atılacağı gün Kılıçdaroğlu Berlin'de yapay zekayla çalışan araçları inceliyordu. Aynı şekilde, sonraki gün İmamoğlu'na destek için Saraçhane buluşmasında Kılıçdaroğlu kendi propagandasını yaptırmıştı. Sence İmamoğlu mu aday olmak istemiyor?

Son düzenleme:
15 yaşında siyaset hakkında bildikleri tek şey ekonomi kötü olan tiplerin çıkardıkları meme, oy kullanmaya yaşı yetmeyen veletler yorumlarda aday olmasın diyor, ironik gerçekten ya Z kuşağı akıllı diyorlardı da diğer kuşaklardan daha az IQ'ya sahipler.
Z kuşağı değil o dediğin 96-15 arası doğumları kapsıyor, çok geniş bir aralık var kuşak şeklinde bir ayrım bence mümkün değil.

@Horseman, isteyen aktroll diyebilir. Ülke bu adamdan başkasının eline geçerse yandık, açıkça ortada. Umarım tekrar kazanırlar. 🙂
Yav daha fazla konuşma maaşını ben vereyim onlardan önce.
202488.jpg

Ya kardeşim HDP zaten aday çıkaracak kafanız mı güzel ne içiyonuz. Bütün anketlerde bile adam alıyor diyorum sen bana HDP diyorsun. HDP kim?
Ulan yavaş aday olmazsa oylar bölünücek kk ye vermemek için gelmişsin HDP diyorsun. Oy vereceksin bir de gözünü seveyim. İlk okul sorusu sorayım sana belki bilirsin. Mansur aday olacak ama HDP vermeyecek kk olacak ama oylar muharrem ince zafer parti vs bölünecek sence hangisi 😀? Şu denklemden sonra sen bile mansur dersin kendimizi kandırmayalım.
%15 net alan HDP ile toplam %10 geçemeyecek o iki partiden mi bahsediyorsun? 2. turda HDP'nin adayının olmayacağını gayet iyi biliyoruz. Bir de HDP kim diyorsun, %15 olmadan hayatta kazanamayız biraz gerçekçi bakın şu işe.

Veremi gösterip sıtmaya razı etmek, demokrat dedemin yaptığı öğretilmiş çaresizlikten farksızdır. Biz tek adam rejiminden rahatsızken neden 80 yaşına merdiven dayamış ve parti başkanlığı haricinde seçim kaybetme makinasına dönüşmüş, alternatif koltuk sevdalısı birine neden oy vermek istemediğimiz için biz suçlu oluyoruz? Bir ana muhalefet partisinin tek başına iktidar olması gerektiği ortamda oyunu baki oyu olan %23'ün bile üzerine çıkaramıyor olması size garip gelmiyor mu?
Ek olarak seçilme hakkı olan her adaya vatandaş oy vermekte özgürdür, insanlara oy verme tercihleri yüzünden hakaret etme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz? Demokrat dedemin destekçileri ile uzun adamın destekçileri arasında gram bir fark görmüyorum, her iki seçmen tipi de bu ülkeye en fazla zarar veren kesim.
Maalesef bazı insanlar gerçeklere kulaklarını tıkıyor. Kemal Kılıçdaroğlu lider özelliklerine sahip bir yönetici değil. Seçimden önce tek yaptığı AKP'nin eline koz vermek oldu. Şu son zamanlarda dediği birkaç söz ona olan sempatiyi arttırdı. Kılıçdaroğlu herşeyden öte zeki bir adam değil. Bunu ben demiyorum Celal Şengör hocam diyor. Sizce bu kadar seçim kaybedilmesinin nedenlerinden biri uygulanan yanlış muhalefet politikaları olabilir mi? Bir liste yapın. Başlık "Bir yöneticide olması gereken özellikler". Sonra yazdığınız özelliklerin Kılıçdaroğlu'nda olup olmadığına bakın. Sonuç ortaya çıkacaktır.

@Horseman, isteyen aktroll diyebilir. Ülke bu adamdan başkasının eline geçerse yandık, açıkça ortada. Umarım tekrar kazanırlar. 🙂
Bro kaç TL maaş veriyorlar? Değiyor mu yani? Ayıp insanlar sana sövüyor, sen malum işi yapanlardan beter olmuşsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı