Kılıçdaroğlu aday olmasın diyenlerin Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceği gerçeği

Var. Görene var hocam. CHP en son 50'lerde iktidardaydı. Adamlar seçilsin bi yönetsin. O zaman iyi mi kötü mü karar veririz. Önyargılı olmayın. Çoğu kişi CHP'yi HDP'ye yakınlığı yüzünden sevmiyor ama şunu bilin HDP oyları olmadan ne CHP ne AKP kazanabilir. HDP'nin seçmen kitlesi koyun gibidir. Parti başkanları çıkıp "oyunu şuna ver" dese gider ona verirler. CHP bunu biliyor ve yakın davranıyor. Aynı şey AKP içinde geçerli. Artık farklı yüzler görmeliyiz. Yeter cidden.
Tabii ki ben de farklı birilerini görmeye karşı değilim ama burada bir kumar söz konusu. Çok riskli, 5 sene gibi uzun bir sürede ne olur, bu adamların yapılanma ihtimaline karşın neler olacak, (günümüz AKP'sinin çabalarında gördüğümüz gibi) bunlar birer etken.
 
Evet maalesef, desteklenmesi gerekiyor, desteklenecek. Sizde bir şeylere karşıysanız el mahkum destekleyeceksiniz...

Tabii şu anki itidari göndermek isteyenler. Mecbur verecek. Bence 2 tura çıkabilirse belki desteklenir. Fakat bu seçimden sonraki seçimde. Ben olsam muharrem inceye veririm. Bu seçimde maalesef şansı olmasa da. 2027 veya 2028 seçiminde ona vereceğim.
 
Son düzenleme:
Kılıçdaroğlu'na oy kullanmam, o adama hiçbir şekilde güvenemiyorum. RTE'nin karşısında Kılıçdaroğlu dışında kim varsa bir de güvenilir ise ona veririm ya da boş atarım yine de Kılıçdaroğlu'na oy vermem.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı