Kılıçdaroğlu'nu neden sevmiyorsunuz?

Merhaba hiçbir siyasi görüşüm yok. Malum parti olmasın yeter diyorum sadece. Ama kılıçdaroğlunu çoğu kişi sevmiyor ve dalga geçiyor sebebi nedir?
Bende pek bilmiyorum ve merak etmekteyim ama arkadaşlarıma vs. Sordumda cahil konuşmayı bilmeyen türkiyeyi yönetebilcek kadar kafasının çalışmadığını söylerler :D
 
Koltuk düşkünlüğü yüzünden bir ülkenin tek umudu olan seçimi kaybettirme ihtimali olduğu için. Bu ihtimal %80'lerde falan. Daha birçok sebebi var ayrıca sevmiyorsunuz derken kişilik olarak değil sonuçta normal hayatında nasıl birisi bilemeyiz. Siyasi açıdan istenilmiyor daha doğru olur.
 
AKP ile alakası yok. Adam geldiği an benim için sırf tipinden kaybetti. Çok itici bir tipi var.

Bir başkan olup oy verememesi 2 gramlık saygımı da yiritmemi yetti. Şu herife en ufak sempati duyacağıma cehennemde sonsuza kadar kuzu çevirme olurum daha iyi. Üstüne güzel Kağıttepemizi yeterince övemedi.
Gaf yapılır, dil sürçer olur. Bu herifin beyni sürçüyor.

Deniz Baykal mezarından çıksın gelsin beni de paketlesin yine gider Kılıçdaroğlu yerine ona oy veririm.

Kaybetmesiyle falan alakası yok. Kaybettiği için sevilmeyecek birileri varsa o da Saadet Partisi taraftarı. Kılıçdaroğlu bile daha mantıklı. En azından kör topal şekilde de olsa meclise giriyor.
 
12 yıldır kaybetmesine rağmen halen daha kazanacağına inanıyor.
Bir vaad vermiyor, bir fikir sunmuyor, bir şeyleri düzeltelim diye halkın karşısına gelmiyor.
İlle de benim koltuğum diyor.
Yaş 80'e dayanmış, bu adam ne gençlerin ne de ülkenin halinden anlıyor.
Vaad veriyor, fikir sunuyor, her şeyi düzeltmek için uğraşıyor ama bu adam iktidar olamazsa dediklerini hiç bir türlü gerçekleştiremez.
12 yıldır kaybedebilir, karşısında ki adam dünya tarihinin görmüş ve görebilecek olduğu en güçlü ve oy potansiyaline sahip siyasi adaylardan birisi çünkü.
Sadece bu zamana kadar tek başına değil Kılıçdaroğlu, emin ol Atatürk bile gelseydi partinin başına, Recep Tayyip Erdoğan karşısında tek başına kazanamazdı.
 

Geri
Yukarı