Yediğin her şeyin kalorisini not al ve toplam 3 bin kalori beslenmeye çalış düşündüğünden çok az yediğini fark edeceksin.Lahmacun olsun 4 tane yerim, Makarna olsun tavayı silip süpürüyorum.
Yediğin her şeyin kalorisini not al ve toplam 3 bin kalori beslenmeye çalış düşündüğünden çok az yediğini fark edeceksin.Lahmacun olsun 4 tane yerim, Makarna olsun tavayı silip süpürüyorum.
Hocam ben yani her 3-4 saat arasında bu kadar yiyorum.Yediğin her şeyin kalorisini not al ve toplam 3 bin kalori beslenmeye çalış düşündüğünden çok az yediğini fark edeceksin.
Hocam ben yani her 3-4 saat arasında bu kadar yiyorum.
Her 3-4 saat de bir 3 bin kalori yemene rağmen kilo alamıyor musun? Saçmalamayın. Mümkün değil günlük 3 bin kalori beslenen birisi 3 ayda 15 kilo alır.Hocam ben yani her 3-4 saat arasında bu kadar yiyorum.
Hocam yani her 3 saatte gelir pilavlı tavuk yer diğer 3 saatte abur cubur yer diğer 3 saat sonra da ise patates yer. Öyle yoksa her 3 saatte çok yemiyorum.Her 3-4 saat de bir 3 bin kalori yemene rağmen kilo alamıyor musun? Saçmalamayın. Mümkün değil günlük 3 bin kalori beslenen birisi 3 ayda 15 kilo alır.
Metabolizmanızı bilmeden, yaktığınız kaloriyi hesaplamadan ezbere miktarlarla şu kadar kilo alırsın falan diye bir şey yok. Çok sık aralıklarla yemek yediğiniz için vücudunuz ne zaman yakım ne zaman depolama yapacağına karar veremiyor. Bunu düzene oturtun. Ancak o şekilde kilo alırsınız.Hocam yani her 3 saatte gelir pilavlı tavuk yer diğer 3 saatte abur cubur yer diğer 3 saat sonra da ise patates yer. Öyle yoksa her 3 saatte çok yemiyorum.
Günde 2 öğun yemek yiyorum, sizce 3'e çıkarmalı mıyım?Metabolizmanızı bilmeden, yaktığınız kaloriyi hesaplamadan ezbere miktarlarla şu kadar kilo alırsın falan diye bir şey yok. Çok sık aralıklarla yemek yediğiniz için vücudunuz ne zaman yakım ne zaman depolama yapacağına karar veremiyor. Bunu düzene oturtun. Ancak o şekilde kilo alırsınız.
3 saatte bir yiyorum demediniz mi, yanlış mı anladımGünde 2 öğun yemek yiyorum, sizce 3'e çıkarmalı mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.