Kilo alamıyorum

Aynı dertten muzdaribim. Boyum uzun ve günde 3 öğün yağlı ve bol ekmekli yemek yememe rağmen kilom zayıf ve bir türlü alamıyorum. Hatta 2 gün falan üst üste 3 öğün yemediğimde 200-300 gram veriyorum bile.
3 yıldır vücut geliştirme yapıyorsan vede kilo alamiyorsan birşeyleri yanlış yapıyorsun. Önemli olan yağlı ve bol ekmek yemek değil. Değerli karbonhidrat tüketmek siz çok yediniz sanıyorsunuz. Ek verdiğim programı kilonuza göre uygulayın bütçeniz yeterse suplementleri alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    74,7 KB · Görüntüleme: 78
3 yıldır vücut geliştirme yapıyorsan ve de kilo alamiyorsan bir şeyleri yanlış yapıyorsun. Önemli olan yağlı ve bol ekmek yemek değil. Değerli karbonhidrat tüketmek siz çok yediniz sanıyorsunuz. Ek verdiğim programı kilonuza göre uygulayın bütçeniz yeterse suplementleri alabilirsiniz.

Deneyeceğim.

Aynı dertten muzdaribim. Boyum uzun ve günde 3 öğün yağlı ve bol ekmekli yemek yememe rağmen kilom zayıf ve bir türlü alamıyorum. Hatta 2 gün falan üst üste 3 öğün yemediğimde 200-300 gram veriyorum bile.

3 öğün az değil mi aga? Ben definisyon yapmaya çalışırken bile 4 öğün yiyordum ki şu an normal besleniyorum ona rağmen 5 öğün filan yiyorum.

Eğer hastalığınız yoksa "yemek yiyorum ve kilo alamıyorum" diye bir şey yok. Hasta değilseniz, demek ki yeteri kadar yemiyorsunuz veya yediğiniz sanıyorsunuz.

Ben de aynı derdi çekiyordum, iştah açıcı ilaçlar kullandıktan sonra 1 haftada 6 kilo aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı