Kalori hesabı bence tam olarak doğru değil. Hayatınızdan şeker ve karbonhidratları çıkarınca. Yumurta, süt ve balık gibi ürünler tüketince kilo vermeniz gerekir. Ayrıca hareket etmeyi unutmayın.
Beni de tarif etmişsiniz ama bunun için diyetisyene gitmek mantıklı sanırım. Bu hafta içinde düşünüyorum çünkü gerçekten kilo alınmıyor yani. Belki profesyonel yardım ile düzelebilir.
Kalori hesabı bence tam olarak doğru değil. Hayatınızdan şeker ve karbonhidratları çıkarınca. Yumurta, süt ve balık gibi ürünler tüketince kilo vermeniz gerekir. Ayrıca hareket etmeyi unutmayın.
Kilo verirken de alırken de saglikli ve dengeli beslenmek gerek şeker i çıkartmayı anladim ama karbonhidrat ne alâka günlük %55-60 karbonhidrat %15-%20 yağ 30%35% protein günlük kalori miktarına göre dagit.
Spor da istediğin kas kütlesini yapmak istiyorsan yeterince hatta günlük kalori ihtiyacından daha fazla Karbonhidrat almak zorundasın yoksa hedefine ulaşamazsın. Karbonhidrat'ı sağlam almazsan, istediğin ağırlıkları kaldıramazsın. Kendince yeterli kas kütlesi hedefine ulaştığın zaman karbonhidrat'ı azaltarak, kardio yaparak yağlardan biraz kurtulabilirsin.