Kilo almak için gainer alınır mı?

• Konuyu başlatan Fronzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 675

Fronzy

Hectopat
Herkese iyi sosyaller küçüklüğümden beri bildin bileli hep zayıfım. 16 yaşındayım 170 boyundayım kilom ise 46-48 arası gidip gelmekte. Kilo almak için günlük olarak en az 2000-2300 kalori civarı almam gerekiyor. Fakat ben günlük 1300-1500 kaloride kalıyorum bu aradaki açığı kapatmak için gainer almak istiyorum bazı kişiler bunun sağlıksız olduğunu göbek yapacağını ve çok fazla yağlandıracağını söylüyor. Ama vücumda yağ yok gibi bir şey, çoğunluk etten ve kemikten oluşuyor. Artık bu durumdan sıkıldım sürekli aynı şeyler oluyor, son 1 yıldır bu işi kafama taktım. Yaklaşık 1 yılda 4-5 kilo civarı kadar alabildim en azından 54 55 kilolara kadar çıkabilsem ona bile razıyım.

BigJoy BigMass GH Mix Karbonhidrat Tozu (Gainer) - Çikolata,Çilek,Bisküvi - 5Kg

Aklımda bunu almak var fakat 1 porsiyonunda 50 mg kafein var, günlük olarak 2 porsiyona yakın almayo hedefliyorum. Bu da yaklaşık olarak 100mg kafein ediyor, bu kafein oranı beni olumsuz etkiler mi? Yarım fincan kahveye eşitmiş.

Bunlara ek olarak aklımda şu da var.

Dediğim gibi bunları takviye olarak kullanacağım fakat yağ yapmasından endişe ediyorum ve bigjoy'u kullanırsam günlük 100mg kafein almış olacağım. Siz hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Spor geçmişiniz var mı? hocam.

Gainer doğrudan kilo aldırmaz siz kalori fazlalığı almalısınız 2500 kalori almanız gereken yerde 3000 almalısınız.

Doğru söylüyorsunuz hocam. Ek takviye olarak kullanacağım.

Ekstra olarak rice of cream öneririm günde 100 gram süt ile yapın puding pişirir gibi pişirin üstüne muz ahududu böğürtlen vs ne varsa atın tüketin. 100 gramında 350 kalori bulunuyor.

Açığı kapatmaya yeterli olur şöyle bir 65 70 olsanız yeterli. Sonra kullanmayı bırakabilirsiniz ama sporu ihmal etmeyin fazla kilolu gibi gözükmek kötü durabilir.

Ekstra olarak rice of cream öneririm günde 100 gram süt ile yapın puding pişirir gibi pişirin üstüne muz ahududu böğürtlen vs ne varsa atın tüketin. 100 gramında 350 kalori bulunuyor.

Tamamdır hocam güzel bir şeye benziyor fiyatı da makul.

Açığı kapatmaya yeterli olur şöyle bir 65 70 olsanız yeterli. Sonra kullanmayı bırakabilirsiniz ama sporu ihmal etmeyin fazla kilolu gibi gözükmek kötü durabilir.

Evet hocam asıl hedefim 60-65 kilo civarı. Ama okul yüzünden spora en erken haziran sonu gibi başlarım ve en fazla 2 ay gidebilirim.

Hocam göbek yapar diye endişeliyim.

Vücudumda yağ oranı 0

Evet hocam asıl hedefim 60-65 kilo civarı. Ama okul yüzünden spora en erken haziran sonu gibi başlarım ve en fazla 2 ay gidebilirim.
Burada bahsettiğim spor kaslanmaktan ziyade. Vücudunuzun ağırlıklara karşı güç kazanmasıydı saf kilonun kimseye yararı yok çünkü.

Hocam göbek yapar diye endişeliyim.

Vücudumda yağ oranı 0
Bu yüzden spor çok önem arz ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı