Kilo alma ihtiyacım var bildiğim kadarıyla gainer kilo aldırıyor. Gainer önerisi var mı?
Arkadaşım Hardline ve bigjoy kullanıyordu ve memnundu ikisinden de.
Sadece gainer kullanarak kilo alman zor. Kalori takibi yapman ve bu süreci sporla desteklemen lazım.
Spora pazartesi başlıyorum, kalori takibi yapmayı bilmiyorum. Linkleri var mı?
Besinlerin kalorileri genelde Google'a yazınca çıkıyor. Direkt yapay zeka araçlarını kullanabilirsin. Bir hassas terazi alman çok iyi olur. Onun haricinde bardak, kaşık gibi ölçüleri kullanarak da hareket edebilirsin.
Direkt olarak kilo aldiran bir ürün degil bunun yaninda ek olarak fazladan da yemek yemelisin ben cream of rice kullanıyorum 1 kg 1 ay gidiyor aylik da ortalama 2kg falan artis sagliyor cok sert bulk yapmadigim icin.
Evde kendin yap bence 90 gram yulaf 1 muz 300 ML süt 10 Cicibebe ve varsa 2-3 yemek kaşık zeytinyağı bu shake 1000 kalori tadı iyi ve gainerdan daha sağlıklı fiyat olarak da uygun yatmadan 1 tane sabahta 1 tane içersen gün içinde de düzgün yersen birkaç aya çok sağlam kilo alırsın bende bu shake ve beslenmeyi arttırıp kütle koyuyorum bulkta.
Hassas terazi aldım. Yapay zeka aracı hangisi?
2-3 aydır yapıyorum zeytinyağı ve muz dışında etkisini görmedim.
Bu mu?
2-3 aydır yapıyorum zeytinyağı ve muz dışında etkisini görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.