Kilo almak için karbonhidrat tozu kullanılır mı?

Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller! Ben çok zayıfım, 169 boy 53 kilo. Kilo almak istiyorum ama bir türlü alamıyorum, sanırım bunun için karbonhidrat tozu varmış gainer markasının... Hangi ürünü kullanmalıyım?

Bu arada pomem için parkur çalışmalarına başladım 4. günüm bugün onu da belirteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir tozu kullanmanızı tavsiye etmem. Devlet hastanelerindeki diyetisyenlerden randevu alırsanız size sağlıklı olarak nasıl kilo alacağınızı söylerler.

Eğer ben randevuyla, diyetisyenle uğraşmak istemiyorum diyorsanız onlarca İnstagram sayfası var. Bunlar sağlıklı nasıl kilo alınır, neler yemelisiniz paylaşıyorlar. Bunları takip edebilirsiniz.

Hiçbir tozu kullanmanızı tavsiye etmem. Devlet hastanelerindeki diyetisyenlerden randevu alırsanız size sağlıklı olarak nasıl kilo alacağınızı söylerler.

Eğer ben randevuyla, diyetisyenle uğraşmak istemiyorum diyorsanız onlarca İnstagram sayfası var. Bunlar sağlıklı nasıl kilo alınır, neler yemelisiniz paylaşıyorlar. Bunları takip edebilirsiniz.
Benim iştahım az, midem küçük yani pek yiyemiyorum...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı