Kilo almak icin ne yapilmali?

ulrech33

Femtopat
İyi Sosyaller. Boyum 1.82 kilom 55. Çok yiyorum ama kilo alamıyorum. Alsam bile sürekli yakıyorum. Akşam uyurken göbekli yatsam bile sabahına kaburgalarım sayılıyor. Her yolu denedim. Cicibebe karışımlı shakeler, yüksek kalorili yiyecekler ancak olmadı. Son çare gainer almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Dostum erken kalkıp öğünlerini artırmayı deneyebilirsin, ara ve ana öğünleri artırman iyi olur.
Ama zaten kalorini yükleyip yine alamıyorsan diyetisyene görünebilirsin.

Günlük kaç kalori alıyosun ortalama?

Bilmiyorum. Sadece 1500 kalori abur cuburdan geliyor. Yurtta kaldigimdan dolayi nasıl hesaplama yapabilirim bilmiyorum.

Dostum erken kalkıp öğünlerini artırmayı deneyebilirsin, ara ve ana öğünleri artırman iyi olur.
Ama zaten kalorini yükleyip yine alamıyorsan diyetisyene görünebilirsin.

Mama önerdi. Sehir dışında okuduğum için bir ay almak icin uğraştık. Sonrasinda ilaci getiremediler. Tekrar diyetisyene göründüm bu seferde kilon 55 ilaca gerek yok dediler.

Günlük kalori ihtiyacınızın altında kalori alırsanız = kilo verirsiniz.
Günlük kalori ihtiyacınızın üstünde kalori alırsnaız = kilo alırsınız.

Kalori ihtiyacınızı hesaplayın ve ona göre yiyin.

Bilmiyorum. Sadece 1500 kalori abur cuburadan geliyor. Yurtta kaldigimdan dolayi nasıl hesaplama yapabilirim bilmiyorum.

Mama önerdi. Sehir dışında okuduğum için bir ay almak icin uğraştık. Sonrasinda ilaci getiremediler. Tekrar diyetisyene göründüm bu sefer de kilon 55 ilaca gerek yok dediler.

O nasıl bir diyetisyenmiş kanka, nasıl bir ilgisizlik.

İyi Sosyaller. Boyum 1.82 kilom 55. Çok yiyorum ama kilo alamıyorum. Alsam bile sürekli yakıyorum. Akşam uyurken göbekli yatsam bile sabahına kaburgalarım sayılıyor. Her yolu denedim. Cicibebe karışımlı shakeler, yüksek kalorili yiyecekler ancak olmadı. Son çare gainer almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?
Kanka yediğini zannediyorsun. Yemek yiyip kilo almama gibi bir ihtimalin gerçekten bir hastalığın olmadığı sürece yok gibi bir şey. Seninle benzer durumda bir arkadaşım var. O da 55 kilo boyu 173 falan. O da ne yerse yesin kilo alamayan birisi olduğunu düşünüyordu. Spor başlatıp sağlam gibi yemek yedirmeye başlayınca 60'a kadar geldi. Maddi durumu yetmeyince bıraktı. Yersen alırsın kral.

İyi sosyaller. Boyum 1.82 kilom 55. çok yiyorum ama kilo alamıyorum. Alsam bile sürekli yakıyorum. Akşam uyurken göbekli yatsam bile sabahına kaburgalarım sayılıyor. Her yolu denedim. Cicibebe karışımlı shakeler, yüksek kalorili yiyecekler ancak olmadı. Son çare gainer almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Dahiliyeye gidip kan tahlillerini yaptırın hocan oradan da diyetisyene belki hastalığınız falan vardır.

Bilmiyorum. Sadece 1500 kalori abur cuburadan geliyor. Yurtta kaldigimdan dolayi nasıl hesaplama yapabilirim bilmiyorum.

Mama önerdi. Sehir dışında okuduğum için bir ay almak icin uğraştık. Sonrasinda ilaci getiremediler. Tekrar diyetisyene göründüm bu sefer de kilon 55 ilaca gerek yok dediler.

Ustam sorunun kaynağı mesajında yazıyor zaten. 1500 kalori abur cubur yiyip nasıl sağlıklı kilo almayı bekleyebilirsin ki? Abur cubur yememen lazım direkt olarak hayatından abur cuburu, şekerli içecekleri ve alkolu çıkarman lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı