Kilo almak için supplement tavsiyesi

Çok değil 5 kilo almak için ihtiyacım var, normalde evet sadece bulk yapsam yeter ama düzenli yemek yiyemiyorum beslenmem berbat o yüzden ihtiyacım var. Gainer tavsiye ettiler işe yarar mı?

Düzenli yemek yiyemiyorsan gainer almanın bir mantığı yok. Yüksek kalorili bir beslenme programı oluştur ve her gün bir önceki gün yediğinden biraz daha fazla ye, üstüne gainer alırsın. Karb yetmezse bir de pirinç kreması alırsın.

İçeriği gayet güzel, bunu tavsiye edebilirim. 6-7 ay öncesinde farklı bir aromasını kullandım ve gayet başarılıydı.

Düzenli yemek yiyemiyorsan gainer almanın bir mantığı yok. Yüksek kalorili bir beslenme programı oluştur ve her gün bir önceki gün yediğinden biraz daha fazla ye, üstüne gainer alırsın. Karb yetmezse bir de pirinç kreması alırsın.

Okulda adamakıllı yemek yiyemediğim için çok düzenli beslenmem çok zor. Yine çok kötü beslendiğim söylenemez ama iyide beslenmiyorum.

İçeriği gayet güzel, bunu tavsiye edebilirim. 6-7 ay öncesinde farklı bir aromasını kullandım ve gayet başarılıydı.

Nasıl ve hangı düzenle kullanırım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı