Kilo veremiyorum

353380

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar. Kilom 98 boyum 1.70 kilo veremiyorum üzülüyorum yiyorum sıkılıyorum yiyorum boğazını tut diyenler cevap vermesin çok denedim. Sizin önereceğiniz başka alternatif yollar var mıdır PC vs ilgilenmiyorum daha çok evde boş boş oturuyorum.

Yediğiniz kuruyemişin tanesine kadar not alın. Akşam baktığınızda muhtemelen şoka gireceksiniz ( Sizin gibi bir şikayeti olmayan insan bile çok şaşıracaktır)

Ondan sonraki gün listeye her yazdığınızda kalbiniz acıyacak. Yazmayayım, şu da olmasa kardır derken azaltmış olacaksınız.

Bunun dışında sıkılmayın, sıkıdlıkça yeniyor bir şeyler.

Merhabalar. Kilom 98 boyum 1.70 kilo veremiyorum üzülüyorum yiyorum sıkılıyorum yiyorum boğazını tut diyenler cevap vermesin çok denedim. Sizin önereceğiniz başka alternatif yollar var mıdır PC vs ilgilenmiyorum daha çok evde boş boş oturuyorum.

Hocam bir anda olmaz, öğünleri azaltın ve yapabiliyorsanız geceleri yemeden aç uyumaya çalışın sabah canınız yemek yemek istemeyecektir.

Eskiden 1.55 boy ve 85 kiloya sahip olan birisi olarak söylüyorum. En önemlisi çok yememektir ve yediğiniz yiyeceklerin sağlıklı olmasıdır. İş alın da mutfakta bitiyor. Tabii spor ve yürüyüş yapmakta çok önemli. Eğer spor ve diyet ile kilo verirsen hem daha güzel bir sonuç elde edersin hem de çok daha çabuk kilo verebilirsin. Bir zamanlar ben de sen gibi düşünüyordum. Asla zayıflayamayacağım gibi düşüncelere kapılmıştım. Ama bu işi aksatmadan sıkıca yaparsan karşılığını elbet alacaksın. Bunları size 1.55 boy 85 kilodan 1.82 boy ve 72 kiloya ulaşabilen birisi olarak söylüyorum.

Düşük kalorili şeyler ye ve acıktığın zaman bol bol su içerek karnını dolu tutmaya çalış. Günde 2 öğün ye ve tabaktaki yemek miktarını azalt. Normal ekmek yeme, sadece kepek ekmeği ye. Günde en fazla 4-5 dilim olacak şekilde tüket. Şekerli, yağlı, un içerikli besinler pek fazla tüketme. Her aldığın ürünün kalorisine bak ve yüksek olmamasına özen göster. Pandemi olmasaydı spor salonuna yazıl derdim ama şu an yapabileceğin en sağlıklı spor bir adet bisiklet edinip her gün en az 10 km sürmen. Bisiklet alamam dersen, çevrede koşabileceğin yerler varsa sabahları erken kalkıp koşuya çık.

Diyetisyene giderek kilo vermek en mantıklısı sağlığın açısından kan tahlili sonucunda belki bilmediğin bir hastalığın olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı