Kilo veremiyorum

falcon3535

Hectopat
Başlıktan anlayacağınız gibi kilo vermeye çok çaba ediyorum ama değişen bir şey yok. Diyet olarak özel bir listem yok ama gayet sağlıklı ve dengeli besleniyorum. Cok dikkat ediyorum yediğime içtiğime. Haftanin 4 günü 35-36 km bisiklet kullanıyorum. Onun dışında hareketim yok. Gunde 1000-1200 kaloriye yakın yakıyorum ama görünürde bir değişim olmadı ve yaklaşık 3 haftadır aynı programı uyguladim lakin bir sonuç yok. Hormonel olsun kronik olsun hiçbir rahatsızlığım yok.

Başlıktan anlayacağınız gibi kilo vermeye çok çaba ediyorum ama değişen bir şey yok. Diyet olarak özel bir listem yok ama gayet sağlıklı ve dengeli besleniyorum. Cok dikkat ediyorum yediğime içtiğime. Haftanin 4 günü 35-36 km bisiklet kullanıyorum. Onun dışında hareketim yok. Gunde 1000-1200 kaloriye yakın yakıyorum ama görünürde bir değişim olmadı ve yaklaşık 3 haftadır aynı programı uyguladim lakin bir sonuç yok. Hormonel olsun kronik olsun hiçbir rahatsızlığım yok.

diyetisyene git. :)

Çok basit. Kalori açığı. 1200 kalori harcıyor olabilirsin ama 1201 alıyorsan kilo veremezsin. Böyle işleri sistematik halde yapmalısın. Sana vermen gerekiyor gibi gelebilir ama istatistikler bunu göstermiyorsa sonuca ulaşamazsın. Çözüm olmaz ise diyetisyene gidebilirsin.

Şekeri hayatınızdan çıkarın hocam glikoz şuruplu yiyeceklerden uzak durun. Tatlı şeyler illaki tüketecekseniz insanın doğasına uygun olan meyve sebze gibi yiyecekler tüketin. Gerçi dikkat ediyorum demişsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı