Kilo verip güçlü olmak için ne yapılmalı?

Daha fazla  
Arkadaşlar bugün ilk kez spora başlayacağım. 16 yaşında 80kgyim, kilo verip yağ yakmak istiyorum. Ne hareketler önerirsiniz? Google'dan baktım ama bulamadım, sizden yardım alayım dedim. Bu arada beslenme programı da nasıl olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bugün ilk kez spora başlayacağım. 16 yaşında 80kgyim, kilo verip yağ yakmak istiyorum. Ne hareketler önerirsiniz? Google'dan baktım ama bulamadım, sizden yardım alayım dedim. Bu arada beslenme programı da nasıl olmalı?

Bu arada spor salonunda yüzme havuzu, hamam, sauna da var.

1.70 1.76 arasi

Amacın kilo vermekse spor salonuna gitmene gerek yok otaya vereceğin parayı beslenmene ayırabilirsin

Kilo verip guclu olmak istiyorum az bir şey de kas

İşte sıkıntı da o,hoca yok(var da aletleri felan gösteriyor)ama hareketleri göstermiyor.(belediyenin bu arada)
Hocam hocalı salonlarda da herkes hocaya danışarak çalışmıyor zaten 😀 Birazcık kendiniz halledeceksiniz internet üzerinden hareketlerin doğru formlarını, ve antrenman programları bulabilirsiniz. Ayrıca bu forumda olan ve bu spora gönül vermiş @cinar_yasarrr kardeşimizin sitesinden de faydalanabilirsin.

Hocam hocalı salonlarda da herkes hocaya danışarak çalışmıyor zaten 😀 Birazcık kendiniz halledeceksiniz internet üzerinden hareketlerin doğru formlarını, ve antrenman programları bulabilirsiniz. Ayrıca bu forumda olan ve bu spora gönül vermiş @cinar_yasarrr kardeşimizin sitesinden de faydalanabilirsin.

EyvAllah sağolasınız. Spora yeni başlayanlar için makalem de mevcut sitemde başa sabitledim. Hakkımda söyledikleriniz ve sitemi de gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim❤️

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı