Kilo Verirsem İstediğim Telefonu Alacağım

Bence telefon için değil, kendin için versen iyi edersin. Yoksa telefonu elde edince tekrar kilo almamak için bir sebebin kalmaz.

Bende insülin direnci ve hipotiroidi var. Anti-Diyabetik ilaç kullanıyorum diye sürekli yiyordum ve sürekli acıkıyordum. 3 gündür sadece günde 3 öğün besleniyorum ve ekmek sadece sabah bir dilim. Yakında o da olmayacak, karar kıldım. :)
İnanın gün içinde şekerim düşmüyor ve ellerim titremiyor artık. Şimdilik 86 kiloyum, 165 cm boy, yaşım da 18. 2 kilo ödem attım. Yani anlayacağınız üzere kilo vermek zor değil.
Bence bir dahiliyeye gidip tahlil yaptırın, vücudunuzun dökümünü alın derim. Ne var ne yok bir baktırın. Belki de çok yemenizin bir nedeni var.
Kısacası abur cuburu kesmek, şekerli yiyecek ve içeceklerden sakınmak ve ekmeği kesmek; birazcık da hareket etmek çözüm olacaktır. Hastalıklarımdan bahsederek belki biraz konu dışına çıkmış olabilirim ancak belki sizde de bir problem olabilir, bir baktırın demeye getiriyorum. Sevgiler. :)

Son düzenleme:
Bu Dünya'da yemekten başka güzel bir şey yok. Benim için de ye kardeşim.
Telefonu alıyım geri yükselirim 105'e falan. :LOL:
Bende insülin direnci ve hipotiroidi var. Anti-Diyabetik ilaç kullanıyorum diye sürekli yiyordum ve sürekli acıkıyordum. 3 gündür sadece günde 3 öğün besleniyorum ve ekmek sadece sabah bir dilim. Yakında o da olmayacak, karar kıldım. :)
İnanın gün içinde şekerim düşmüyor ve ellerim titremiyor artık. Şimdilik 86 kiloyum, 165 cm boy, yaşım da 18. 2 kilo ödem attım. Yani anlayacağınız üzere kilo vermek zor değil.
Bence bir dahiliyeye gidip tahlil yaptırın, vücudunuzun dökümünü alın derim. Ne var ne yok bir baktırın. Belki de çok yemenizin bir nedeni var.
Kısacası abur cuburu kesmek, şekerli yiyecek ve içeceklerden sakınmak ve ekmeği kesmek; birazcık da hareket etmek çözüm olacaktır. Hastalıklarımdan bahsederek belki biraz konu dışına çıkmış olabilirim ancak belki sizde de bir problem olabilir, bir baktırın demeye getiriyorum. Sevgiler. :)
Obeziteyim çok büyük ihtimal. Yemek kalmayınca artık doyma vakti diyorum.
Ben 5 günde 6 kilo verdim. Sizin iş 1-2 hafta sürer. Burada önemli olan nasıl kilo veririm değil de nefsinizi kontrol etmek.
Ben zaten bir öğün yemesem 2 kilo veriyorum.

Müthiş bir başlık ve müthiş bir konu.
117 kilodan 100 kiloya düşersem istediğim telefonu (%90 Note FE) alabiliyorum.
Not: Daha bu sabah 30 TL'lik cips aldım. :ROFL:
54 kilodan 48 kiloya sadece 1 ayda düştüm bunuda ağzımı kapalı tutarak ve hergün 1 saat adım atarak gerçekleştirdim.

@Handsome Reis bir soru sormak istiyorum mahsuru yoksa? Acıkma süreniz kısa ve yemekten yarım saat veya bir saat sonra mı oluyor? Çünkü ben öyleydim. Bırakın yarım saati, 15 dakika sonra acıkıyordum ve ellerim titriyor yani şekerim düşüyordu. Eğer sizde de öyleyse isteseniz de boğazı tutamazsın, kendimden biliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı