Kilo Verirsem İstediğim Telefonu Alacağım

@Handsome Reis bir soru sormak istiyorum mahsuru yoksa? Acıkma süreniz kısa ve yemekten yarım saat veya bir saat sonra mı oluyor? Çünkü ben öyleydim. Bırakın yarım saati, 15 dakika sonra acıkıyordum ve ellerim titriyor yani şekerim düşüyordu. Eğer sizde de öyleyse isteseniz de boğazı tutamazsın, kendimden biliyorum.
Tatlı çok yiyorum ben tatlı. Haftada bir 20 TL'lik falan cips, yemekten sonra bir kutu dondurma, sabaha kadar Fruko... :D

dayak yiyerek kilo verin - Google'da Ara

Niyeyse aklıma bu geldi. Hep kedi medi paylaşıyorsun ya. :ROFL: Ben de kilolu biriyim bu arada. 90 kilo 1.78 boy. :rolleyes:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ergenlik çağındasınız sanırım, bence yaz tatilindeyiz, çalışın derim.
Çalışmak iyi gelecektir, sürekli hareket edersiniz, kafanız başka şeylere yönelir ve de mecburen yemek yiyemeyeceğiniz için kilo da vereceksiniz. En iyisi çalışmak.
Ayrıca hayat tecrübesi + para da cabası.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı