Kilo vermek için evde ne hareketler yapılabilir?

Chezzaritz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500

ZOTAC OVERCLOCK EDITION RTX 3060 8GB

GIGABYTE A520M

DDR4 HP 2X8 16GB RAM

CRUCIAL 1TB M2 SSD
15 yaşındayım 176 boyum 78 kilom var. Yazın kilolardan kurtulmak istiyorum evde ne sıklıkla hangi hareketleri yapmalıyım? Sabahları genelde kahvaltı yapılırsa kahvaltı yapılmaz ise nesquik yiyip geçiyorum akşam yemeğine kadar bir şey yemeden akşam yemeği yiyip yatıyorum ekstra hiç birşey yok. Ama bilgisayar başından hiç kalkmıyorum hareket etmiyorum. Sporcu hocalarım bir plan çıkarabilir mi? Ayrıca jinekomasti de var

Hocam en iyisi gym e yazılmak ama yazılmak istemiyorsanız internette bir sürü kilo verme uygulaması var bir de böyle kafadan yemekle kilo verilmez yine internette kalori hesaplama uygulamalarını kullanmanız gerek bir de jinekomasti sadece ameliyatla geçiyor sporla geçmiyor.

Hocam en iyisi gym e yazılmak ama yazılmak istemiyorsanız internette bir sürü kilo verme uygulaması var bir de böyle kafadan yemekle kilo verilmez yine internette kalori hesaplama uygulamalarını kullanmanız gerek bir de jinekomasti sadece ameliyatla geçiyor sporla geçmiyor.
Param yok. Doktora gittim zayıflarsan geçer dedi çok ciddi değil dedi.

Birde jinekomasti teşhisini doktormu koydu yoksa internetten bakarak kendinize teşhis mi koydunuz ?

Biliyorum kalori açığı oluşturmam lazım az yiyorum tok tutuyor

Birde jinekomasti teşhisini doktormu koydu yoksa internetten bakarak kendinize teşhis mi koydunuz ?
İnternetten baktım böyle bir şey var. Doktora gittim o kadar yok dedi.

Şeker ve yağdan uzak durun hocam kahvaltı sonrası nesquik yemek, yağsız bir öğünden daha çok kilo aldırır. Marketten alınmış bir içeceği tüketmeyin illaki tüketicem diyorsanız şekersiz içeceklere başvurun. Spor olarak ise öncelikle çıkın dışarı koşun esneme hareketleri yaparak zaten sonrası kendiliğinden gelecektir.

Şeker ve yağdan uzak durun hocam kahvaltı sonrası nesquik yemek, yağsız bir öğünden daha çok kilo aldırır. Marketten alınmış bir içeceği tüketmeyin illaki tüketicem diyorsanız şekersiz içeceklere başvurun. Spor olarak ise öncelikle çıkın dışarı koşun esneme hareketleri yaparak zaten sonrası kendiliğinden gelecektir.
Kahvaltıdan sonra yemiyorum eğer evde kahvaltı yapılmıyorsa yiyorum kahvaltı niyetine.

Hocam dediğim gibi isterseniz bir devlet hastanesindeki diyetisyenlerden diyet programı alabilirsiniz.Evde spora gelecek olursak şınav mekik paranız varsa barfiks demiri alın vede daha önemlisi evde kalmayın çıkın dışarıyı gezin bulunduğunuz şehirde hiç gitmediğiniz yerlere gidin yani evde hareketsiz kalmayın pes etmeyin.

Hocam dediğim gibi isterseniz bir devlet hastanesindeki diyetisyenlerden diyet programı alabilirsiniz.Evde spora gelecek olursak şınav mekik paranız varsa barfiks demiri alın vede daha önemlisi evde kalmayın çıkın dışarıyı gezin bulunduğunuz şehirde hiç gitmediğiniz yerlere gidin yani evde hareketsiz kalmayın pes etmeyin.
Yürüyüşü kahvaltıdan sonra mı yapmak lazım önce mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı