Kilo vermek için ne yapılmalı?

Abur cubur ve şekeri azaltın, kepek ekmeği tercih edin. Eğer üç öğün yiyorsanız, iki öğünle sınırlı kalın. Yarım tabak sarma yerine çeyrek tabak sarma tüketin.

Kepek ekmeği olayları falan bana çok sosyete ve ev hanımı tarzında kaçıyor. Yok akşam 1 saat parkta yürü falan bence bunlara gerek yok. Normal beslenmesine devam edip kalori yakımı ile önüne geçse bunun böyle bile kilo verebilir ama ne kadar sağlıklı olur onu bilmem. Tek yediğin şeye karışmak isterim dostum şekeri kesinlikle azalt.

Arkadaşlar, aşırı obez değilim ama kilomdan gerçekten rahatsız oluyorum. Az yemek yemek istesem de ailem durmuyor, sürekli yiyecek bir şeyler veriyorlar. Hayır diyemiyorum, canım çekiyor. Daha önce bu konuyu konuşup, kilo vermek istediğimi ve az yemek vermelerini söyledim. Ancak "Bu kadardan bir şey olmaz, kilo almazsın" diyorlar ve verdikleri şeyler sürekli kek, çikolata, tatlı gibi şeyler. Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum. Önerileriniz neler?
Boy ve kilon kaç?

Kepek ekmeği olayları falan bana çok sosyete ve ev hanımı tarzında kaçıyor. Yok akşam 1 saat parkta yürü falan bence bunlara gerek yok. Normal beslenmesine devam edip kalori yakımı ile önüne geçse bunun böyle bile kilo verebilir ama ne kadar sağlıklı olur onu bilmem. Tek yediğin şeye karışmak isterim dostum şekeri kesinlikle azalt.

Sosyal medyada duyduklarını yazmışsın. Adam dediklerini yazsa neredeyse yağ kaybetmez kas kaybeder kilo veriyorum zanneder.

Sosyal medyada duyduklarını yazmışsın. Adam dediklerini yazsa neredeyse yağ kaybetmez kas kaybeder kilo veriyorum zanneder.
Dediklerimi yapsa bırak yağ kaybetmeyi kendini kaybeder baygınlık geçirir. Su orucunda neredeyse yağ kaybedilmediğini söyleyen bir insana denk gelmemiştim ilk oldu bi tebessüm ettim. Kas kaybı yaşayabileceğini zaten belirttim ama sadece neredeyse kas kaybeder demek de baya gülünç geldi bana kusura bakma.

Yani siz herkesi kendiniz gibi normal kiloda sanıyorsunuz. Belirli bir kiloya düşene kadar hareketten çok kalori açığı yaparak kilo vermesi gerek. Oraya dustukten sonra sporla destekleyip yaglari kasa cevrimeli.

Şeker ve yağı kesersen zaten bir süre sonra o kadar iştahlı olmayacaksın. Örnek veriyorum 3 gün hiçbir şey yeme, 4. gün sanki hiç uyumamış günün ortasındaymış gibi uyanıcaksın. Belki bir su orucu deneyebilirsin, en azından kendi sınırlarını çizersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00