Kilo vermek için neler yapılabilir?

492457

Hectopat
Şimdi şu an 70 kilo civarıyım. 14 yaşındayım ve 173 santimetre uzunluğundayım. Etim sıkı değil, bu yüzden kilolu gözüküyorum. Aslında kendime baktığımda kendi açımdan sorun yok ama nedense kilodan dolayı bazı şeylerden kaybediyormuşum gibi geliyor psikolojik işte. Şimdi amacım 15-20 kilo verebilmek. Şu aralar abur cubur falan kestim. Şınav ve mekik çekiyorum en basitinden, hatta yeme içmeyide azaltmayı düşünüyorum. Bu olaya gerçekten takıldım ve gerçekten kararlıyım. Sizce başka ne yapmalıyım?

Vücut görüntümün resmini bırakayım:
16819304155785887257669102422043.jpg

Ayda 4 kilodan fazla verirsen derin sarkabilir. FatSecret indirip kilo ve boyunu yazarsan orada günlük şu kadar kalori alman lazım diyordu sanırım. Ondan 200-300 kalori daha az al. Gün içinde olabildiğince mekik şınav barfiks falan dene. Barfiks çekemiyorsan bile demirde 4 set kalabildiğin kadar asılı kal.

Ayda 4 kilodan fazla verirsen derin sarkabilir. FatSecret indirip kilo ve boyunu yazarsan orada günlük şu kadar kalori alman lazım diyordu sanırım. Ondan 200-300 kalori daha az al. Gün içinde olabildiğince mekik şınav barfiks falan dene. Barfiks çekemiyorsan bile demirde 4 set kalabildiğin kadar asılı kal.
Barfiksi nerede çekebilirim peki?

Kendimden yola çıkarak tavsiyem abur cubur yememeye devam et. Sabah kalk ve en az günde 8 bin adım at. İlerleyen günlerde bunu arttır. Sağlıklı beslen mümkün olduğunca. Youtubede kardiyo egzersizleri var onlardan yapabilirsin. Yemek porsiyonunu da yavaş yavaş küçült bir anda kesme. Akşam örneğin 1.5 tabak yiyorsan onu önce 1.25 sonra 1 .. diyerek indir. Çok da abartma zaten yürüyüş ve spor yaptığın için kilo vereceksindir. Tabi bu herhangi bir metabolizma hastalığın yoksa geçerli.

Oscpad hocam uygulamayı indirdim gerekli talimatlarıda yaptım şimdi ne yapıyoruz?Eki Görüntüle 1746853
Hocam bayağıdır kullanmıyorum değişmiş galiba ama sanırım burada ne kadar sürede vermek istiyorsun diye soruyor. Siz ocak ayına kadar mı vermek istiyorsunuz eylül mü? ona göre seçeceksiniz ve orada yazan miktar kadar kalori alacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı