Kilo vermek için su orucuna başlanır mı?

Su yerine yılan diyeti öneririm. Cole Robinson diye bir herif bulmuştu videoları var. Su diyeti her ne kadar hızlı kilo verdirse de 3. günden itibaren vücuttaki potasyum ve sodyum tükeniyor. Bu sebeple 1 litre suya, bir limon sıkıyorsun ve içine de iki çay kaşığı tuz atıyorsun. Onu da içiyorsun. Bu sayede su diyetinde olan halsizlik olmadan bir şey yememeye 1 hafta boyunca devam edebilirsin. Zamanında çok yaptım ve aşırı hızlı kilo verdiyor. Her gün yarım kilo net gidiyordu.

Fakat yılan diyetini aralıksız olarak maksimum 1 hafta yapmalısın. Ben genelde 3 gün yapıp 1 öğün beslenip sonra tekrar 3 gün yapıyordum. Böyle böyle 1 ay yapmıştım diye hatırlıyorum. Beslenme gününde ise sadece protein ve yağ içeren 1000 kalori. Tek öğün, 30 dakika.
 
Su orucu değilde aralıklı oruç öneririm. O daha hızlı verdirir kiloyu.

Dikkat edinde zayıflıycam derken yağdan çok kas kaybetmeyin 😁 😁
Kaybeder ise geri çıkar korkma kas hafızası diye bir şey var 15 yıla kadar hatırlayabiliyormuş beyin. 1-2 Hafta protein ve karbonhidrat ağırlık beslense geri çıkar zaten o kas.
 
Ben 108'den 70 kiloya ulaşma serüvenime bu şekilde başlamıştım, ilk 4 gün sadece su içmiştim, sonrasında 3 ay boyunca sadece salatalık-domates-soda tüketmiştim.

Dikkat edinde zayıflıycam derken yağdan çok kas kaybetmeyin 😁 😁
Katılmıyorum, sonra tekrar kazanılabilir, yağ kaybı oransal olarak daha fazla olur diye tahmin ediyorum, bizzat kendim uyguladım ve kollarım dışında hiçbir şekilde belirgin yağlanma veya deri sarkması yok, şuanki süreçte ise fitnessa gidiyorum, benim önerim tecrübeye paralel.
 

Geri
Yukarı