Kilo vermek için tavsiyeler

Haftada 5 gün spora gideceğim bununla birlikte kilo verip kas kazanmak istiyorum olay bu sabah 7 öğlen 3 akşam fark etmez olacak şekilde öğün yapabilirim.

Evet.

Evet salona gidip kilo vermek istiyorum aynı zamanda az da olsa kas yapsam güzel olur.

Hem kilo verip hem de kas yapmak çok ama çok zor bir şey. Sen yağ kaybettikçe kasların daha görünür hale gelebilir ama.

Hamlık ağrısı :). Spora başlayan herkes yaşıyor bunu. 1 gün dinlen yarın gidersin.
2 gün yapıp 1 off şeklinde yapacağım kendimi güçlü sanardım spor arkadaşım benim kaldırdıklarımın 2 katını kaldırıyor 2 ay oldu o başlayalı ben daha çok kilo vermek istiyorum ama yanında da kaslarımı biraz daha güçlendirsem güzel olur full body + kardiyo şeklinde devam ediyorum kardiyo da 15 dakika çıkarabiliyorum 5 speed incline 18 (full) şeklinde öneriniz var mıdır? Kilo vermek istiyorum ama karb almadan da ağırlık kaldıramazsın deniyor 1 tabak pilav falan mesela bir zararı olur mu öğlen yemeği için?

2 gün yapıp 1 off şeklinde yapacağım kendimi güçlü sanardım spor arkadaşım benim kaldırdıklarımın 2 katını kaldırıyor 2 ay oldu o başlayalı ben daha çok kilo vermek istiyorum ama yanında da kaslarımı biraz daha güçlendirsem güzel olur full body + kardiyo şeklinde devam ediyorum kardiyo da 15 dakika çıkarabiliyorum 5 speed incline 18 (full) şeklinde öneriniz var mıdır?
Şuan düşük ağırlık yapman çok normal. Güçsüz değilsin, sen de 2 ay sonra o arkadaşının ağırlığına yakın girebilirsin. Hareketlere alıştıktan sonra bir yere kadar kilo otomatik artıyor zaten.

Şuan düşük ağırlık yapman çok normal. Güçsüz değilsin, sen de 2 ay sonra o arkadaşının ağırlığına yakın girebilirsin. Hareketlere alıştıktan sonra bir yere kadar kilo otomatik artıyor zaten.
Yemek programı öneriniz var mı 3 öğün şeklinde sabah 7 öğlen 3 akşam 7-8 falan amacım güçlendirip daha çok kilo verip kasları güçlendirip estetik bir vücut.

Yemek programı öneriniz var mı 3 öğün şeklinde sabah 7 öğlen 3 akşam 7-8 falan amacım güçlendirip daha çok kilo verip kasları güçlendirip estetik bir vücut.
Hocam ilk önce definasyon yapın sonra clean bulk'a geçin. Ben Sabah 8'de yiyorum, öğlen 1 gibi yiyorum akşamüstü de 6'da yiyip bitiriyorum. Bulk'ta öğün sayısı artabilir. Bir diyet programına bağlı kalma, diyetini çeşitlendir. Mesela bugün tavuk yedin, yarın balık ye gibi gibi.

Yapabiliyorsan diyetisyene git bende spor salonuna gidiyordum kilo vermek için 6 ay gittim son 1 ay kala hem diyetisyen hem de spor salonu sonraki 1 ay sadece diyetisyen yaptım. Diyetisyene başlamadan önce 92,8 kiloydum bitişte 86,8 bitirdim

Adamı enerjisizlikten oldureceksin herhalde.
Geri kalan her şey serbest? K. Hidrat yok ama şekeri basıyor 😆

Hocam dediğinizin terşi bir şey demiyorum ama şeker de karbonhidrat. Ayrıca kimse tam olarak sıfır carb yapamaz. Ben şu ankilo vermede aşırı zorlandığım için günde 20-30 arası carb ile besleniyorum. Halsizlik var ama daha ölmedim :D. Ağırlıklarda da bir düşüş yok, aksine artış var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı