candy388r
Picopat
Daha fazla
Ne komik hocam. Diyetinizi bile değiştirmeneze gerek yok iyi besleniyorsanız, her gün Fast food yemiyorsanız, günde 2L-4L arası su içiyorsanız ve iyi protein alıyorsanız o normal sayılır ve hiçbir şey değiştirmeye gerek yok (kendi tecrübemden). Tavsiye ettiğiniz şey verdiğiniz kiloları çok rahat geri aldırır.Kilo vermek çok basit sadece yemek yeme yemeği hayatından çıkar sürekli su iç ve kahve iç muz gibi meyvelerde tüket ama yemeyi düşünme açlığı hisset aç kalk aç uyu 3 haftada 10 kilo bile verirsin ağırlık kaldırmak kas kütleni artıyıor kilo verditmiyor.
Ben kendim 110Kg'dım geçen sene boyum 174cm, bol bol kardiyo ve spor ile 20 kg verdim (Eylül 2023'ten eylül 2024'e) şimdi 90 kiloyum, sonraki Sene'de 70 kilo olurum bir 20kg daha çıkarsa.
Tavsiye spor dışı günler (spor günü çok zorlar ve su yetmez.) 1 saat 30+30dk eğimli tutunmadan yürüyün. Ben 9 eğim 4 hız yapıyordum ama bırakmadan önece 5 hızdaydım. Çok iyi kilo verdiriyor ama harbi zorluyor. Koşu'da yapın (eğimli yürüyüş ile birlikte değil yanlış anlamayın, ben haftanın 2. bacak günü yapıyorum koşu.) 30 dakika koştuğun kadar koş ama ful 30 dakika anlamında değil, gittiğiniz kadar gidin sonra 1 dakika ara verin sonra tekrar gittiği kadar koşun 30 dakika böyle devam (zamanı bile düşünmezsiniz o yüzden çok fazla demeyin, David Goggins ve Japonya'da tünelde koşup bağıran Takeshi esin olsun.). 300 Kalori'den fazla yakın. Hem daha hızlı olursunuz hem de yardımcı olur kilo vermeye.
Spor'da su tüketimini'de ihmal etmeyin. Yanınızda 2 litre olsun.
Not: Kilo almamak vermemek (stabil kalmak)'te iyi bir şey. 3 aydır stabilim ben okuldan 3 kilo geri aldım başlamadan önce 87'dim.