Kilo Vermek Ve Fit Olmak İçin Yazın Spora Gitmek

BarbarFedai

Hectopat
Yer
Denizli/Merkezefendi
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar 15 yaşındayım. Boyum 183 100 (fazla bile olabilir) Kilodan dolayı öz güvenim 0. Toplum içine giremiyorum :( Neyse sorum şu olacak yazın nasıl kilo verip daha fit olabilirim ? Basketbol oynuyorum bunun dışında önerileriniz neler ? Fitness önerir misiniz ? Diyet tarzı ne önerirsiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer elinizde bisiklet varsa önce belli bir süre onu kullanın çünkü bu kilo ile fitness'a gidersen sıkıntı yaşarsın.
Tavsiyem, önce bisiklet kullan ve biraz kilo ver, daha sonra fitness'a git.

Spora git mutlaka. Yağ olan kısımlarına odaklanacak programlar verecektir hocaların sana. Beslenme programı da iste.
Yaştan dolayı sıkıntı çıkar mı ?

Eğer elinizde bisiklet varsa önce belli bir süre onu kullanın çünkü bu kilo ile fitness'a gidersen sıkıntı yaşarsın.
Tavsiyem, önce bisiklet kullan ve biraz kilo ver, daha sonra fitness'a git.
Bisikletim yok. Basketbol önerir misiniz ?

Odaklanman gereken en önemli konu, beslenme. Yapacağın fitness olsun, başka bir şey olsun beslenmeni düzeltmezsen, kilo verebilmen imkansıza yakındır. O açıdan ilk olarak beslenme düzenini değiştirmelisin. Yediğin tüm makroları saymanı tavsiye ederim. Yulaf ezmesini öğünlerine mutlaka ekle faydasını göreceksin.

Tabi ki sporsuz kilo verilirse, zaten istenilen aşamaya gelinemez. Yalnız abartı kardiyolar vücut' u yıkıma uğratacaktır. Beslenme ile ağırlık antrenmanı seni istediğin seviye getirecektir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı