Kilo vermiş miyim?

TheStrongMan

Hectopat
Ekran görüntüsü 2024-05-28 191935.png
Daha yeni yeni kendi çapımda bir şeyler yapmaya başladım. 1 ay kadar oldu. Sizce iyi mi ilerledim kötü mü? Ne önerirsiniz? İşin kötü yanı hiç kilo veremedim hatta tartıda kilo almış görünüyorum. Sizce görünüşümü az da olsa düzeltmiş miyim? Yaşım 16. boy 180. sizce genetiğim nasıl? Hala kilolu muyum?

Daha yeni yeni kendi çapımda bir şeyler yapmaya başladım. 1 ay kadar oldu. Sizce iyi mi ilerledim kötü mü? Ne önerirsiniz? İşin kötü yanı hiç kilo veremedim hatta tartıda kilo almış görünüyorum. Sizce görünüşümü az da olsa düzeltmiş miyim? Yaşım 16. boy 180. sizce genetiğim nasıl? Hala kilolu muyum?

Aynı, sağdaki fotoda dik durmuşsun solda kambur.

Aynı duruyor. İlk fotoğraf karanlık olduğu için midir anlamadım ama ikinci fotoğrafta jinekomasti oluşmuş sanki.

Tam bilmiyorum ancak boyum 180 kilomda en son 80'di. Daha fazla mıyım bilmiyorum.

80 civarıydım en son.

Soldakinde 75 civarıydım. Sorum da İlerlemem nasıl falandı da moderatörler değişmiş.

Erken evre jinekomasti gibi geldi bana ama ultrason çektirmeden net bir şey söylemek mümkün değil. Daha da ilerlemeden yağ oranınızı düşürün. Düzgün bir diyet uygulayın. İmkanınız varsa spor salonuna başlayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı