Kilolu biri nasıl alt edilir?

Umursamıyacaksın. O senin sinir olmandan zevk alıyor. Bir zaman sonra bırakıcak zaten. Aşşağılayıcı bakışlar böylelerini alt etmede bir numara.
 
Nasıl yani? Sonra çocuğa okulda süt haydar mı desinler?

Okul çıkışı biri bıçağı takıp kaçarsa yaptığın erkekliklerin hiçbir anlamı kalmaz. Erkek olmak demek kavga etmek demek değildir. Kavgadan uzak durmakta erkekliğinden bir şey eksiltmez. Unutma ki "en büyük kabadayılık beyefendiliktir."
 
Bir gün yine aynısını yaparken onu uyar, bir daha yaptığında sert bir şekilde yumruğunla veya dirseğinle yüzüne bir tane vur (Herhangi bir yerine değil burnuna, çenesine, çene kemiğine veya yüzüne.). o karşılık veremeden arka arkaya bir karın boşluğuna vur bir alttan çenesine. Bunu yaparken diğer elin hep gardında kalsın yani yüzünü koruyacak şekilde dursun ve sağlak isen sağa, solak isen sola doğru yan dur. Hep aynı elinle vurma yoksa dayak yersin, sürekli olarak iki elini de kullan. Ara sıra bacağının kemiği ile de baldırına vur zaten sert bir şekilde vurduğunda muhtemelen yere düşecektir çünkü sinirler baldırda toplanır. Kenara sıkıştırana kadar vur sonra kenara sıkışınca burnuna, gözüne, çenesine, çene kemiğine, karın boşluğuna, cinsel bölgesine vb. can yakan yerlerine vur. Sonra sana hayatta yaklaşamaz. (Eğer adam toplarsa yaklaşır.)
(Yaparsan ve başına bir şey gelirse sorumluluk bende değil.)
 
Soyadının hakkını ver kırkpınarsın sen git sende şakadan olay çıkarttır ilk yumruğu o atsın suç sana kalmasın. Ama yumruğu yiyince bayılma korun hatta kavgayı arabaların olduğu bir yerde başlat. Arabanın ön lastiğine doğru çek cocuğu ama araba basık olmasın scirocco da falan denersen çocuktan önce arabadan yersin dayağı her neyse lastikten zıplayıp dizinle cocuğun burnuna geçir. Baktın devrilmiyor yerde kum varsa yüzüne at kulağına ve burnuna yumruk çalış kum yoksa son çare iğrenç derler arkandak ama yüzüne tükür dediklerimi yap. Sonra gel teşekkür et.
İlk yumrukta bayıldıktan sonra gelen pişmanlık hissi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı