Kilolu biri nasıl alt edilir?

İster 60 kilo olsun ister 300 kilo. Malafat-ül şakşakiye bölgesine alınan darbe her erkeği kıvrandırır. Tabi kavga son çare. Kenara çekip güzelce konuşun derim. Devam ederse öğretmen, müdür yardımcısı ve müdüre anlatın. Sorununuz çözülmezse bir gün yine sizi sinir eden bir şey yaparsa kavga edeceğinizi belli etmeden yavaşça ayağa kalkın, güler yüzle gözlerinin içine bakın ve burnuna yeni bir şekil verin. Sicile işlenme durumu vs. olabilir tabi. Bunu istemiyorsanız hiçbir yerine şekil vermeyin sadece basit, gözünü korkutacak bir kavgaya girişin. Kavga büyür ve ezilen tarafa düşerseniz, arkadaşın malafat-ül şakşakiyesini acil durum butonu gibi kullanabilirsiniz.
 
Sana ve senin değerlerine hakaret küfür dalga geçmediği sürece insan evladı olduğunuz için normal bir şekilde uyarabilirsiniz. Kavga ile işler halledilseydi orman kanunu geçerli olurdu.
 
O kalipli falan degil. Yag torbasi. Bir iki yumruk atma teknigi ogren agiz burun kir. Guc yok onda hicbir sey yapamaz sana.
Hayatımda gördüğüm en saçma düşünce bunu diyen insan fizik falan bilmiyordur (obez değilim yıllardır body yapıyorum) Strongmanların vücut geliştirme yapan insanlardan daha güçlü olmasının nedeni kilosu ve vücudun da ki yağ oranıdır antreman da etki eder ama vücudun da ki yağ oranı ve kilosu ile daha fazla ağırlık kaldırabilir yağ oranı ile kilolu bir insan sana vurursa bayılma ihtimalin daha çok ama kilolu insanlar hantal olur önemli olan onlardan darbe yememek
 
Hayatımda gördüğüm en saçma düşünce bunu diyen insan fizik falan bilmiyordur (obez değilim yıllardır body yapıyorum) strongmanların vücut geliştirme yapan insanlardan daha güçlü olmasının nedeni kilosu ve vücudun da ki yağ oranıdır antrenman da etki eder ama vücudun da ki yağ oranı ve kilosu ile daha fazla ağırlık kaldırabilir yağ oranı ile kilolu bir insan sana vurursa bayılma ihtimalin daha çok ama kilolu insanlar hantal olur önemli olan onlardan darbe yememek

Antrenman yapmayan ama çok kilolu olan insanlara da strongman de sen o zaman. Bu mesaj beni bayağı güldürdü. Yumruk atmayı bilmeyen biri attığı şekille bileğini parçalayabilir. Bu yüzden olay kiloda falan değil. Teknik bilmekte. Eğer strongmanlerde kuvvet antrenmanı yerine kas yapma antrenmanı yapsalardı, o kadar yağlı olmazlardı emin ol.
 
Arkadaşlar bu konu biraz saçma gelebilir ama çocuk çok kaşınıyor. Benim 1.83 boyum var ve 80 kiloyum bu arada 9. sınıf öğrencisiyim sınıfta bir çocuk var boyu 1.80 kilosu ise 110 kilo falan çocuk çok kalıplı aslında benim şeyim yemiyor çocuğa dalmaya ama çok uyuz uyuz şeyler yapıyor yapma diyorum inadıma yapıyor, en uyuz olduğum şey yani kanser biri boy olarak çocuğa yetiyorum ama kalıp olarak kat kat üstün benden. Sizce ne yapayım? Çocuk beni deli ediyor sınıfta telefonla oynuyorum geliyor ekrana tıklıyor bir şeyler yapıyor şımarık biri sizce ne yapabilirim buna? Kozlarımı paylaşmamiz lazım çocuk laftan anlamıyor bana kafayı takmış durumda bunu ne şekilde halledebilirim?

Aynı şey bende de var çocukla aynı boydayız neredeyse ama kilo olarak ben 10 kilo falan fazla diger kisilere gene kilo ayni olunca arkasina gecip yere yatiriyorum bitiyor olay bu yere girmeyi birak hareket etmiyor.
 
Aynı şey bende de var çocukla aynı boydayız neredeyse ama kilo olarak ben 10 kilo falan fazla diger kisilere gene kilo ayni olunca arkasina gecip yere yatiriyorum bitiyor olay bu yere girmeyi birak hareket etmiyor.

Dostum konuyu hortlatmışsın hazır bende söyleyeyim. Teke tek çıktık ağır hasarlı çıktım ama sen bir de onu görücektin :D tabii bu olaya 1 sene oldu çocukla şimdi çok iyi arkadaşız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı