Kilolu olmak beni çok üzüyor

ValorantCypher

Yoctopat
Daha fazla  
Dostlarım selamlar, 15 yaşında boyu 173 kilosu 86.5 olan biriyim ve bu durum beni çok üzüyor ne yapmalıyım? Spor yapmaya yarın başlasam okullar açılana kadar fit olmak istiyorum ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlarım selamlar, 15 yaşında boyu 173 kilosu 86.5 olan biriyim ve bu durum beni çok üzüyor ne yapmalıyım? Spor yapmaya yarın başlasam okullar açılana kadar fit olmak istiyorum ne yapmalıyım sizce?

Spor en iyisidir. Özellikle basketbol abur cuburları azaltın ve fazla yağlı bir şeyler yemeyin. Arkadaşım basketbola giderek 70'ten 63'e kadar düşmüştü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabildiğince düşük karbonhidrat almaya çalış. (hiç almaman daha iyidir) Su dışında bir sey icme, şeker de aynı şekilde, karbonhidrat gibi neredeyse hiç tüketmemeye bak. Düşük karbonhidrat, yüksek protein bol yeşillik, meyve şeklinde beslen ve hiit kardiyo uygula, diğer egzersizlere, kas gelistiren egzersizlere bakma. Önce yağları erit, yağları eritme konusunda hiit kardiyo her zaman çok daha etkilidir diğer egzersizlere göre. Bunu öneririm, çok zorlar, etkisini görürsün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
15 yaşındasın ağırlık çalışmak senin için çok uygun olur evde yapmaya çalışma pek bir etki etmez okullar açılana kadar kalori açığı yap abur cuburu en aza indir ve yürüyüşler yap bisiklette sürebilirsin

Boş karbonhidratı ve şekeri her zaman için hayatından çıkart. Spor ve diyetle güzel bir görünüm sağlarsın ama okullara yetişir mi bilemem.

Kim ne derse desin bir erkek fazla kilolu, yağlı, güçsüz olmamalı. En azından boya göre 3-4 kilo fazlası olsa neyse de 86 fazla.

86 KG erkek, hanım 86 kilosu gibi güçsüz değildir. Hiç body çalışmamış bile olsa, Böyle 70 kilo birine vurdum mu oturtur. Bana göre erkek kendi boyundan en az +10 KG fazla olmalı. Bu kilo farkı artı 15 KG den fazla değilse patates değildir. Artı 10 kg altı çelimsiz bir görüntü oluşturuyor ve hiç ideal değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı