175cm boy ile 50 kilo muydunuz ?175 boy, 70 kg.
175cm boy ile 50 kilo muydunuz ?175 boy, 70 kg.
hayır. 170 boy 45-50 arasıydım. Şu anda 175 boy 78 kiloyum.175cm boy ile 50 kilo muydunuz ?
Onlar yağlı ya sivilce falan çıkartır. Gayet normal hocam. Eğer yapabilirseniz özellikle gece yemeye dikkat edin. Gece yediğinizde kilo alma hızınız yükseliyor. Tecrübeyle sabit. Gece yağlı şeylere yüklenince kilo alma hızınız artar.Şu an 78 kgyim. Biraz hızlı almak için cicibebe ve fast fooda aşırı yönlendim ev yemeklerini kestim nerdeyse. Kötü yanı sivilce çok çıkardı o kadar. 1 ayda 10 kgden fazla alır mıyım bilmiyorum.
Gece daha çok yerim o zaman. Sağol. Sence 1 aya kaç kg alırım bu şekil??Onlar yağlı ya sivilce falan çıkartır. Gayet normal hocam. Eğer yapabilirseniz özellikle gece yemeye dikkat edin. Gece yediğinizde kilo alma hızınız yükseliyor. Tecrübeyle sabit. Gece yağlı şeylere yüklenince kilo alma hızınız artar.
1 ayda emin değilim ama 10 kilo alabilirsiniz ne yediğinize göre. Ben bu şekilde kilo almıştım. Gece akşamdan kalma yemekleri falan alıp video eşliğinde yiyordum ve güzel de oluyordu.Gece daha çok yerim o zaman. Sağol. Sence 1 aya kaç kg alırım bu şekil??
Yazarım. Şu an 78-79 arasıyım. Aldıkça yazarım buraya.1 ayda emin değilim ama 10 kilo alabilirsiniz ne yediğinize göre. Ben bu şekilde kilo almıştım. Gece akşamdan kalma yemekleri falan alıp video eşliğinde yiyordum ve güzel de oluyordu.![]()
Bu profilin görüntülenmesine sınır getirildi hatası mevcut hocam. Ne yazdıysanız imzanıza yazın.
ok yaptım.Bu profilin görüntülenmesine sınır getirildi hatası mevcut hocam. Ne yazdıysanız imzanıza yazın.
Obez olmak gibi bir hedefim yok hafif kilolu olmak sadece.Ne dense de seni zihniyetinden vazgeçirecek gibi görünmüyor. Ye dostum, daha çok ye obez ol, kim neden hala tartışıyor bu konuyu? Ye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.