Kilolu olmak beni çok üzüyor

Erkek olduğunu düşünüyorum. Buradaki çoğu boş arkadaş diyetisyene git diyecektir. Öncelikle diyetisyeni geçin, diyetisyen sadece tartıdaki görüntüyü değiştirir. Sizin kendinizi sevmeniz, ayna karşısında kendinizi beğenmeniz gerekmekte. Spor salonuna giderek ve yediğin şeylere dikkat ederek ağırlık çalış. Ağırlık çalışmak, Cardio yapmaktan daha fazla kalori harcatır. Hiit kardiyo ve ağırlık antrenmanlarıyla sağlıklı ve şekilli kilo verebilirsiniz. Domates tarzı östrojen tetikleyen gıdalardan da uzak durun, önceliğimiz yağ yakmak.

Ortalama 17 yaşınızda da hayatınızın en büyük testosteron evresine gireceksiniz. O zamana kadar zayıflayıp yağ oranınızı düşürmelisiniz. Aksi taktirde vücut gelişiminizden mahrum kalırsınız. Yağ oranınızın fazla olması testosteronu baskılar ve östrojen salınımınızı arttırır. Fazla östrojen demek de kemiklerin kapanması ve gelişimin durması demek. Bu anlattığım şey sizi motive edebilir belki. Merak ettiğiniz bir şey varsa detaylı konuşur, yardımcı olurum.

2 ayda kaç kilo verebilirim peki ?
Vücut geliştirme sporuna yeni başlayan birisi için ilk 3 ay elmas çağıdır. Sonraki 6 ay ise altın çağıdır. İlk 3 ayda inanılmaz değişimler olur, sonraki 6 ayda ise bunun üstüne fazlasıyla eklersiniz. Vücudunuz ve kaslarınız strese alışık olmadığı için sporda direnç uygulandığında çok çabuk gelişecektir. Kalp temponuz artacak ve vücut alışık olmadığı için hızlı bir şekilde kilo verebileceksiniz. Disiplinli ve azimli olursanız ilk 3 aydaki değişiminize hayran kalırsınız. Kaç kilo vereceğiniz ise sizin içinizde saklı, ne kadar çabalarsanız o kadar iyi sonuç elde edersiniz. Yalnız fazla hızlı da vermeyin, bu sefer de ani kilo değişiminden ötürü deri çatlaklarına maruz kalırsınız. Bol şans.

Dostlarım selamlar. Bu benim ilk konum. Dostlarım boyum 175 kilom 90 yaş 16, bu kiloyu nasıl verebilirim? Gerçekten çok üzülüyorum.

1. yağ oranımızı düşürmeye yönelik beslenme ve antrenman programı.
2. yavaş yemek yiyin.
3. egzersiz programınıza ağırlık çalışmaları eklemek.
4. uyku ve stres seviyesi.
5. yeşil çay için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı