Huseyinatik
Hectopat
Arkadaşlar forumda çok önerildiği için Kingston A2000 aldım henüz 2 ay olmadı okuma yazma testlerinde çok düşük sonuçlar veriyor. Ne yapmalıım?
Kronik sorunlu değil. Doluluk oranı etkiliyor. Yarısı dolu gözüküyor.
Kingston A2000 SSD okuma yazma hızı iyi mi?
SSD: https://www.vatanbilgisayar.com/uyeBilgi/kingston-500gb-a2000-serisi-nvme-m-2-ssd-okuma-2200mb-yazma-2000mb-.html SSD ilk aldığımda teslerde 2400/2200 okuma yazma almıştım ve 200mb/s fazlası olması şaşırtı. Bu sırala bir daha test yaptım ve 3TB veri yazmada bu kadar düşmesi normal mi...www.technopat.net
Daha önceki açtığım konu bu ve daha çok buna benzer konu var sosyalde.
Yazma hızı düzeldi mi? Okuma hızınız normal. SSD'ler de önbellek dolabiliyor, normal bir durum bu. Gerçi hızlı bir şekilde boşaltması lazım önbelleği, bende anlamadım. Düzeldiyse ne kadar sürede düzeldi yazma hızınız? Firmware güncel miydi? Anakartınız nedir? SSD'ye kronik sorunlu demeden önce bu soruları cevaplamak lazım. 2 3 kullanıcı da yazma hızının düşmesi bir SSD'ye kronik sorunlu demek için yeterli değildir. 30 tane 870 EVO hız düşmesi konusu açıldı. Bu disk kronik sorunlu mu? Hayır. Disk hâlâ elinizdeyse ATTO programı ile test etmeyi deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.