Kingston A2000 okuma ve yazma testi

Huseyinatik

Hectopat
Arkadaşlar forumda çok önerildiği için Kingston A2000 aldım henüz 2 ay olmadı okuma yazma testlerinde çok düşük sonuçlar veriyor. Ne yapmalıım?

d.PNG

Şu uygulamadan SMART verilerini paylaşın.
Önbellek dolmuş olabilir bu arada, yazma hızında düşüş var sadece. Okuma normal gibi.
Firmware güncel değilse güncellemeyi deneyebilirsiniz.

Kronik sorunlu değil. Doluluk oranı etkiliyor. Yarısı dolu gözüküyor.

Kronik sorunlu değil. Doluluk oranı etkiliyor. Yarısı dolu gözüküyor.

Daha önceki açtığım konu bu ve daha çok buna benzer konu var sosyalde.

Daha önceki açtığım konu bu ve daha çok buna benzer konu var sosyalde.

Yazma hızı düzeldi mi? Okuma hızınız normal. SSD'ler de önbellek dolabiliyor, normal bir durum bu. Gerçi hızlı bir şekilde boşaltması lazım önbelleği, bende anlamadım. Düzeldiyse ne kadar sürede düzeldi yazma hızınız? Firmware güncel miydi? Anakartınız nedir? SSD'ye kronik sorunlu demeden önce bu soruları cevaplamak lazım. 2 3 kullanıcı da yazma hızının düşmesi bir SSD'ye kronik sorunlu demek için yeterli değildir. 30 tane 870 EVO hız düşmesi konusu açıldı. Bu disk kronik sorunlu mu? Hayır. Disk hâlâ elinizdeyse ATTO programı ile test etmeyi deneyin.

Yazma hızı düzeldi mi? Okuma hızınız normal. SSD'ler de önbellek dolabiliyor, normal bir durum bu. Gerçi hızlı bir şekilde boşaltması lazım önbelleği, bende anlamadım. Düzeldiyse ne kadar sürede düzeldi yazma hızınız? Firmware güncel miydi? Anakartınız nedir? SSD'ye kronik sorunlu demeden önce bu soruları cevaplamak lazım. 2 3 kullanıcı da yazma hızının düşmesi bir SSD'ye kronik sorunlu demek için yeterli değildir. 30 tane 870 EVO hız düşmesi konusu açıldı. Bu disk kronik sorunlu mu? Hayır. Disk hâlâ elinizdeyse ATTO programı ile test etmeyi deneyin.

Bunun üzerinden zaman geçti ve format atmak durumunda kaldım. O zaman forumda disk dolu olduğu için hızı düşmüştür diyenler oldu fakat formattan sonrada değerler az çok aynı kaldı. Anakart B460M-A PRO Firmware güncel diye hatırlıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı