Kingston A400 120 GB SSD alınır mı?

Sorun yaşayanlar var. Farklı modellere yönelmenizi öneririm. Native yazma hızı da düşük bir SSD.
Patriot Burst, Apacer Panther olabilir.

Bende konu açmıştım bu iki SSD vardı güzel SSD'ler ancak bu SSD hem ucuz hem kalitelide.
 
Uzak durun, çok sorun yaşıyorum. Yazma hızları 15MB/sn civarı ve dolu bile değil. İlk aladığımda iyiydi ama sonra çok yavaşladı. Açılması 1 dakika falan sürüyor PC'nin, başka SSD'ler ile 15-20 sn sürüyor.
Benim kullandığım HDD 14 saniyede açıyor (2008’den beri kullanıyorum baya eski 160GB), sizin SSD’nizin 1 dakikada açıp diğer SSDlerin 15-20 saniyede açması komiğime gitti 😂
 
Daha da kötüleşti, arada direk PC kilitleniyor şu ara :D

R3 1200
8 GB 3200MHz RAM
GTX1050 Ti
MSI B450M A PRO Max
Bu sistem 14 saniyede açılıyor. Bence senin sistem eski, en azından ben öyle düşünüyorum. Bende Kingston A400 120GB sipariş verdim dün, şu an sipariş hazırlanıyor aşamasında. Geldiği gibi takıp format atacağım bilgisayara, bizzat buradan videosunu çekip atarım sizlere, ama şaşırdım. SSD dediğin 6-7 saniyede açar bilgisayarı. Seninki biraz sallama gibi olmuş 😂 1 dakikada açılan bilgisayar görmedim hiç.
SSD'yi taktım ve yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, cidden baya iyi. Okuma hızı gerçekten tatmin etti beni, pc direkt açılıyor hiç beklemeden steam, discord ve skype açılıyor otomatik. Eskiden olsa 1-2 dakika kendine gelmesini beklerdim ama şimdi direkt açılıyor. Ben memnunum, yazma hızı da fena değil ama hdd'ye göre bariz bir fark var. Gözle görülebilir bir fark.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı