Kingston KC600 512 GB 600 TL!

Bekliyor derken hocam. Firmanın eline ulaştı da mı bekliyor?

Bende kargoyu kapıda iade deyip kabul etmedim. Öyle olunca da ürün "Alıcı kargoyu kabul etmedi" deyip. Kargoda 3 gün durup sonrasında yola çıkıyormuş. O yüzden kaç gün oldu hala yola çıkmadı!

Ben ürünü aldım PC'ye kurdum, kutusunu filan da attım. Burayı görünce sahte olduğunu anladım. PC'den çıkardığım gibi Aras ile iade talebi oluşturup gönderdim, kutusu filan da yoktu. Sadece SSD.

Şikayetvar sitesine yazdım, müşteri hizmetlerine yazdım, firma neden hala açık sahte ürün satiyorlar vs, forum sitesinde herkes konuşuyor filan dedim.

Ürün teslim alındıktan 2 saat sonra iademi onayladı satıcı. Param yattı bile.
 
İade sorunu çıkarmadığına sevindim. Benim ürünü aras kargo sağolsun 3 gün bekletmiş nedense. Bugün yola çıkacak.
 
Bekliyor derken hocam. Firmanın eline ulaştı da mı bekliyor?

Bende kargoyu kapıda iade deyip kabul etmedim. Öyle olunca da ürün "Alıcı kargoyu kabul etmedi" deyip. Kargoda 3 gün durup sonrasında yola çıkıyormuş. O yüzden kaç gün oldu hala yola çıkmadı..!!
Ben teslim aldım. İnceledim ve paketleyip gönderdim. Bugün onlara teslim edilmiş gözüküyor ve Hepsiburada'nın verdiği bilgiye göre en geç cuma gün sonuna kadar kontrol edilip iade onayı verilecekmiş.

Teslim almış olmamın sebebi hem şubede beklemeksizin geri dönüşün daha hızlı olması hem de sahtecilik varsa bunu görüp delillendirip burada paylaşmaktı. Millete 10 yıllık donanımla bilgisayar toplayıp fahiş fiyattan iteleyen bu adi şirket beni şaşırtmadı. Beni şaşırtan şey onların yaptığı hata oldu. Yanlışlıkla iki adet göndermişler. Birisi iade için sorun çıkartma ihtimaline karşın elimde rehin. Ayrıca olay hukuki boyuta taşınırsa delil olarak kullanabilirim diye düşündüm. Tabi bu beni zora sokacaksa hiç dillendirmeden saklayabilir veya imha edebilirim. Hatta firma bu hatadan vazgeçerse durumu ifade edip onu da gönderebilirim.

Ben İzoly'nin de kabul edeceğini düşünüyorum. Çünkü kabul etmezlerse bizim elimizde delil olarak kalacak ve başlarının derde girme ihtimali artacak. Zaten bende videolu kargo açılışı, ürünün barkod bandrol vs. görselleri, açılmış olanın tüm inceleme ve test sonuçları kayıt altında. Aynı zamanda bunları geri alırlarsa çaktırmadan daha sonra piyasaya sürmeyi veya zaman içinde o dandik bilgisayarların içine koyarak itelemeyi tercih edeceklerini düşünüyorum. Yani onların da işine gelir iade almak. Diğer bir husus da alanların önemli bir kısmı olayın farkında değil hala. Geri dönüp ürün sayfasındaki yorumlara bakacaklarını veya HB/N11 sitelerinin müşterileri koruma içgüdüsü gösterip haber vereceğini de sanmıyorum. Görmezden gelecekler.

Ben şimdi Recep Baltaş'ın sözünü verdiği sahte KC600 videosunu bekliyorum. O videoyu, Twitter'daki yazdığını ekleyerek bahsedilenin ENC ve İzoly satıcıları olduğunu belirtip elimdeki verileri CİMER ile paylaşacağım. Hepsiburada'nın da suça ortak olduğunu söyleyeceğim. Bir şekilde o ürünlerin satıştan kalkması lazım ve o satıcılarla bir daha iş yapmamaları lazım.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar n11'den msj geldi. İade onayı ve ücret iadesi ile ilgili. Burada olay iadeyi n11 otomatik onaylıyor. Süreç 3 gün, bugünde tam 3. gün oldu. N11'de bu olay daha önce başka bir alışverişimde olmuştu :) Bu olay n11'in en sevdiğim yönü. Kargo yolda ve 3 günü geçtiyse artık sizi ilgilendirmiyor. Sonuçta paranızı yatırıyor. Tşkler n11 :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı