Kırık pimli switch nasıl çıkartılır?

Bu indirimlerden once alanlar bu sorunlari yasamis mi acaba bayağı merak ediyorum. Arkadasin Z686'da da ayni seyi yasadik. PCB sabitlemek icin kullandiklari vida bile dandik. Yalama oldu hemen.

Çakma mı yoksa?

Neyse arkadaşlar 800 TL'den satip bir AK680 iyi gider.(!)

Ben switchleri çıkarırken 10 tanesinin falan saydam kısmını kırmıştım. Hızlıca çıkarmanız gerekiyor. Bir anda önce kendi tarafınızdakı ana pimi daha sonra o şeffaf plastiğin olduğu yeri çekmeniz lazım ama dikkat edin bazen size bakan kısımdaki pime o metal alet giremiyebiliyor o yüzden onu kontrol edin.

Z11 nasıl kolay çıkıyor?Saat 4 den beri başındayım.Daha 7 tane kaldı.
Nasıl çıkaramıyorsun anlamıyorum üst ve alttaki pimi sıkıştırıp sert çekeceksin benimki de aşırı sertti 1 saatte hallettim.

Ben koyuyorum 1500 TL'ye.(farkım içine foam mod yapmak, onun ücreti 400 TL.)

Tabii, işte size güzel bir söz:

"Kendinde suç bulmayanlar, başkalarında kusur aramaktan asla vazgeçmezler."
- Mevlana

Bu söz, kendine karşı dürüst olmanın ve başkalarını yargılamaktan kaçınmanın önemini vurgular.
ChatGPT
ğ

Nasıl çıkaramıyorsun anlamıyorum üst ve alttaki pimi sıkıştırıp sert çekeceksin benimki de aşırı sertti 1 saatte hallettim.

Hocam sert çekmesine çekeriz de o şeffaf plastik vesaire kalmaz onu da söker atarız Minimum zararla sökme yolunu arıyoruz belki bilen vardır.

Hocam pimine bastirinca pim tuttugumuz demirden kurtuluyor ve tutamiyoruz switchi yoksa 10dakikalık is.

Tape+foam+çakma kang white+romoral (evrim geçirecek)

Evde kagit bant bulsam yapacagim bende ama simdi bir foam icin acilmaz o kadar switch.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…