Kırık pimli switch nasıl çıkartılır?

Ben switchleri çıkarırken 10 tanesinin falan saydam kısmını kırmıştım. Hızlıca çıkarmanız gerekiyor. Bir anda önce kendi tarafınızdakı ana pimi daha sonra o şeffaf plastiğin olduğu yeri çekmeniz lazım ama dikkat edin bazen size bakan kısımdaki pime o metal alet giremiyebiliyor o yüzden onu kontrol edin.

Z11 nasıl kolay çıkıyor?Saat 4 den beri başındayım.Daha 7 tane kaldı.
Nasıl çıkaramıyorsun anlamıyorum üst ve alttaki pimi sıkıştırıp sert çekeceksin benimki de aşırı sertti 1 saatte hallettim.

Tabii, işte size güzel bir söz:

"Kendinde suç bulmayanlar, başkalarında kusur aramaktan asla vazgeçmezler."
- Mevlana

Bu söz, kendine karşı dürüst olmanın ve başkalarını yargılamaktan kaçınmanın önemini vurgular.
ChatGPT
ğ

Nasıl çıkaramıyorsun anlamıyorum üst ve alttaki pimi sıkıştırıp sert çekeceksin benimki de aşırı sertti 1 saatte hallettim.

Hocam sert çekmesine çekeriz de o şeffaf plastik vesaire kalmaz onu da söker atarız :D Minimum zararla sökme yolunu arıyoruz belki bilen vardır.

Hocam pimine bastirinca pim tuttugumuz demirden kurtuluyor ve tutamiyoruz switchi yoksa 10dakikalık is.

Tape+foam+çakma kang white+romoral (evrim geçirecek)

Evde kagit bant bulsam yapacagim bende ama simdi bir foam icin acilmaz o kadar switch.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı