Kırık pimli switch nasıl çıkartılır?

Ben switchleri çıkarırken 10 tanesinin falan saydam kısmını kırmıştım. Hızlıca çıkarmanız gerekiyor. Bir anda önce kendi tarafınızdakı ana pimi daha sonra o şeffaf plastiğin olduğu yeri çekmeniz lazım ama dikkat edin bazen size bakan kısımdaki Pi'me o metal alet giremiyebiliyor o yüzden onu kontrol edin.

@Monarch Leviathan hocam tuş basmama gibi bir durumda bir arkadaşa yardımcı olmuştu, şimdi arkadaş bedavaya X tuşu basmayan bir klavye kullanıyor, klavyeyi göndermeden para iadesi alabiliyorsunuz sanırım.

Hocam belirsizz'in dediği gibi çalışmayan tuşun bir çözümü var mı?

Hocam sert çekmesine çekeriz de o şeffaf plastik vesaire kalmaz onu da söker atarız :D Minimum zararla sökme yolunu arıyoruz belki bilen vardır.
Evet işte (kesinlikle switchleri hatasız, çiziksiz diye satmayacağım.)

Hocam pimine bastirinca pim tuttugumuz demirden kurtuluyor ve tutamiyoruz switchi yoksa 10dakikalık is.

Evde kagit bant bulsam yapacagim bende ama simdi bir foam icin acilmaz o kadar switch.
Mod için switchleri açmana gerek yok.

Hocam bir tus basmiyorsa switch degisimi deneyin eger yine basmazsa PCB de sıkıntı olabilir.

2 tuş çalışmıyor. Switch değişmeyi denedim de çıkaramadım işte. İade ihtimaline karşı da çekip kırmak istemiyorum. Klavyeyi gönderin falan der elimde patlar.

Taktik olarak: Kuzey-güney taraflarına soktuktan sonra yukarı doğru ve sağa sola doğru kuvvet uygulayın.

Önce güneye doğru sonra kuzeye doğru çekip denedim olmadı. Sonra da sağ sol alt üste her açıdan denedim fakat kıpırdamadı bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı