Kış aylarında deprem olabilir

Kış aylarında deprem olma olasılığı yaz aylarına göre daha düşüktür. Daha doğrusu alçak hava basıncında deprem olma olasılığı yüksek hava basıncına göre daha düşüktür. Ama ne olursa olsun deprem hiçbir mevsimde göz ardı edilebilir bir şey değildir.

Mühendislikte risk analizi yapılırken zarar ile olayın oluşma ihtimali çarpılır. Bu olay sonucunda ölme ihtimaliniz olduğunu düşünürsek zarara diyebiliriz. Yani ihtimal ne kadar düşük veya yüksek olursa olsun, risk 'dur Bu yüzden mutlaka gerekli tedbirleri alın.

Bana göre büyük deprem olmaması için fay hattındaki dengesizlikleri küçük suni depremlerle düzeltiyorlar. Yani balon tam büyümeden patlatılıyor diyebilirim. Ama bu bana göre böyle..

Ba Sing Se'densiniz sanırım. Orasını bilemem fakat İstanbul'da hiç toprak bükücü görmedim.

Ba Sing Se'densiniz sanırım. Orasını bilemem fakat İstanbul'da hiç toprak bükücü görmedim.
Ülkede yabancı bir sürü kozmik oda bükücü gördük, bunu da göreceksin sadece araştır.
Depremleri ne zamandan beri kontrol edebiliyoruz?
Ne zaman ki evine elektrik girdi işte o zamandan beridir, Araştır sadece. Hatta seni yormayayım işin gücün vardır, Nikola Tesla deprem makinası yaz yeterli. Diyeceksin hani bunun patanti, malasef yok. Bu adam neyin patentini alabildiki bunu alsın. Ha bunlar sadece benim görüşüm, yanlışsın derseniz hiç sorun değil.

Son düzenleme:
Ülkede yabancı bir sürü kozmik oda bükücü gördük, bunu da göreceksin sadece araştır.

Ne zaman ki evine elektrik girdi işte o zamandan beridir, Araştır sadece. Hatta seni yormayayım işin gücün vardır, Nikola Tesla deprem makinası yaz yeterli. Diyeceksin hani bunun patanti, malasef yok. Bu adam neyin patentini alabildiki bunu alsın. Ha bunlar sadece benim görüşüm, yanlışsın derseniz hiç sorun değil.

Sen de alim kesildin başımıza :D İnternette rast geldiğim her insanın her sözünü ciddiye almıyorum, araştırmak için de zamanımı harcayacağımı düşünmüyorum. Kendine inanılmasını istiyorsan göster bir kaynak, okuyalım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı