Merhabalar, kis lastigi almak istiyorum bu iki markadan hangisi sizce? Alpin serisi ve wintercontact dusunebilirsiniz modelleri veya daha farkli model oneriniz varsa beklerim.
Bende oyle dusunuyorum hocam, en iyidi alpin 7 mi? Ve neden Michelin sizce?Michelin alın.
Merhabalar, kis lastigi almak istiyorum bu iki markadan hangisi sizce? Alpin serisi ve wintercontact dusunebilirsiniz modelleri veya daha farkli model oneriniz varsa beklerim.
Tesekkurler hocam.Michelini internette araştırabilirsiniz herkez tarafından övülen bir lastik.
Nasil yani hocam? Daha mi iyidir Condinental?Michelin bizim yollarımız için en ideali.
Continental bizim yollar için fazla lüks.
Tesekkurler yorumunuz icin. Hocam valla cok kararsiz kaldim, yapay zekaya soruyorum bir tanesi Condi kisin daha iyidir diyor digeri Alpin 7 kar performansiyla ondedir diyor. Benim icin onemli olan sonucta kis lastigi oldugu icin kar ve islak zemin performansi, Michelin icin bir tik daha pahali fiyat veriliyor ama sorun degil bilemedim.İki markada iyi hocam çok düşünmeye gerek yok. Continental ı ben Astra 1.6 Cdti da deneyim ettim kışın gayet başarılıydı. Michelin de üzmez
Nerede yaşıyorsunuz hocam çok kar kıyamet oluyor mu?Tesekkurler yorumunuz icin. Hocam valla cok kararsiz kaldim, yapay zekaya soruyorum bir tanesi Condi kisin daha iyidir diyor digeri Alpin 7 kar performansiyla ondedir diyor. Benim icin onemli olan sonucta kis lastigi oldugu icin kar ve islak zemin performansi, Michelin icin bir tik daha pahali fiyat veriliyor ama sorun degil bilemedim.
Goodyear Ultragrip de öneririm ben.Nerede yaşıyorsunuz hocam çok kar kıyamet oluyor mu?
Nerede yaşıyorsunuz hocam çok kar kıyamet oluyor mu?
Goodyear ultragrip de öneririm ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.