Kış mevsimini seviyor musunuz?

Olaya bu mantıkla bakacak olursak kışın da kalın giyebilirsiniz. Üşümezsiniz. Kaldı ki o saydıklarınızın dışarıda bir faydası yok.

Dışarı çıkan insanlarız. Pikniğe vesaire gidiyoruz. Ortalık sivrisinek ve böceklerden geçilmiyor. Sadece evde oturan biri olsam takarım cama sinekliği keyfime bakarım.

Bu yüzden aşırı sıcak havaları sevmem. Ben kış adamıyım.

Hayat evden ibaret olsaydı dediğinize hak verirdim. Dışarıda ne yapacağız?
Bi börtü böcek bana mı denk gelmiyor? Herkes böcek diyor bana denk gelmedi. Sivrisinek var ama.

Pikniğe vs. gidiyorsanız akşam vakitlerinde gidebiliriz. Öğlen sıcağında piknik olmaz. Akşam güneş batarken, hafiften rüzgar eserken mis gibi piknik yapmak çok güzel ya. Manzarayı alacaksın karşına güneş batıyor orda mangalı yelliyorsun yanda bir müzik :D

Bi börtü böcek bana mı denk gelmiyor? Herkes böcek diyor bana denk gelmedi. Sivrisinek var ama.

Pikniğe vs. gidiyorsanız akşam vakitlerinde gidebiliriz. Öğlen sıcağında piknik olmaz. Akşam güneş batarken, hafiften rüzgar eserken mis gibi piknik yapmak çok güzel ya. Manzarayı alacaksın karşına güneş batıyor orda mangalı yelliyorsun yanda bir müzik :D
Hangi ilde yaşıyorsunuz?

Ben bunun yaş ve maddi durum ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Genelde yaş ilerledikçe kışı daha çok sevmeye başlıyor insanlar. Maddi durumda önemli yazı 40-50 derece klima olmadan bir ev içerisinde geçiren birisinin sevgisi ile tatil yerlerinde geçirenlerin sevgisi bir değildir, aynısı kış içinde geçerli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı