Kişisel eşyalarımı başkasının kullanması beni rahatsız ediyor

Megapat
Daha fazla  
Benim söyle bir huyum vardır, kıyafet yastık gibi şeyleri sadece ben kullanmam gerekir mesela benim kıyafetimi baska birisinin kullanması beni cok fazla rahatsız eder ama sadece bu tarz kişisel eşyalarda böyleyimdir. Kuzenim bize her geldiginde bir kıyafetimi gözüne kestirip giyim mi deyip alıp gidiyor ama sorun şurada geri vermiyor ve cok pis kullanıyor. İlla benim tekrar geri istemem gerekiyor ve bu çok fazla oldugu gibi garip de gelmeye başlıyor, vermemek istedigimi belli ediyorum aslında ama o bunu takmıyor. Mesela bunu giyim mi dediginde hayır diyemeyecegimi biliyor ama bunu fark etmiyormuş gibi yapıyor bunu ona daha nasıl fark ettirebilirim canımdan usandım.

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır diyemeyecegimi biliyor

Sizin hataniz. Hayir demeyi ögrenmeli ve neden vermek istemediginizi kuzeninize söylemelisiniz. Burada yazdiklarinizi onun yüzüne söyleyeceksiniz.

direkt hayır desem benimle daha konuşmayacak arkadaş ortamına bu şöyle bu böyle diye anlatacak daha öncede olmuştu böyle bir olay o yüzden taktik istiyorum sizden. bizim dostlugumuz birşeyi paylaşma konusunda hayır diyememeye dayalı o da diyor istiyorsan al giy falan ama o da benden istemesin diye ben de ondan istemiyorum

Direkt hayır desem benimle daha konuşmayacak arkadaş ortamına bu şöyle bu böyle diye anlatacak daha önce de olmuştu böyle bir olay o yüzden taktik istiyorum sizden. Bizim dostlugumuz bir şeyi paylaşma konusunda hayır diyememeye dayalı o da diyor istiyorsan al giy falan ama o da benden istemesin diye ben de ondan istemiyorum.

Burada teraziye iki tarafıda koyacaksınız. Ya kuzeninizi bırakın ve rahat edin ya da katlanın ama arkanızdan konuşmasın.
Ki ben bütün arkadaşlarımı kaybetmek pasına söylerdim. Hiç kimse bizim için o kadar değerli olmamalı. Farklı insanları illa bulursunuz.

Sert bir dille uyar.

Benim söyle bir huyum vardır, kıyafet yastık gibi şeyleri sadece ben kullanmam gerekir mesela benim kıyafetimi baska birisinin kullanması beni cok fazla rahatsız eder ama sadece bu tarz kişisel eşyalarda böyleyimdir. Kuzenim bize her geldiginde bir kıyafetimi gözüne kestirip giyim mi deyip alıp gidiyor ama sorun şurada geri vermiyor ve cok pis kullanıyor. İlla benim tekrar geri istemem gerekiyor ve bu çok fazla oldugu gibi garip de gelmeye başlıyor, vermemek istedigimi belli ediyorum aslında ama o bunu takmıyor. Mesela bunu giyim mi dediginde hayır diyemeyecegimi biliyor ama bunu fark etmiyormuş gibi yapıyor bunu ona daha nasıl fark ettirebilirim canımdan usandım.
Hayır demelisin.

Bazı insanlar vardır karşısındakini hafif hafif tartar, bakar bir ses çıkarabilecek mi acaba diye(kuzenin). Bazı insanlar vardır hayır diyemez, içinden şöyle yapacağım böyle yapacağım der durur, olay anında yine ezik büzük ses çıkaramaz karşısındaki de bunu anladığı için hep suiistimal edilir. Kusura bakma ama biraz öz güvenli davranıp hayır demezsen sadece kuzenin değil hayatının her alanında ezilen büzülen suiistimal edilen bir insan olursun. Kötü niyetli insanlara eh meh demeyi bırak. Hayır demen gerekiyorsa hayır de, kötü konuşup kalp kırman gerekiyorsa kıl. Kuzenin seni açık açık suiistimal ediyor. Kendine biraz saygın olsun.

Öyle dostluğunda ta...

dc79624f1759bd2f56f2456f14df9564.gif

Bir dövün aklı başına gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı