blackzonehere
Femtopat
Daha fazla
Eki Görüntüle 1145868
Dosya temiz gibi haberiniz olsun.
KatılıyorumKarakter tanıtımı yok ayrıca sanki hikaye var fakat yok gibi nasıl anlatsam bilemedim.
Karakter tanıtımı yok ayrıca sanki hikaye var fakat yok gibi nasıl anlatsam bilemedim.
Bence demo'da sadece giriş kısmı olsun sen karşındakine elmayı soymadan yedirmeye çalışmışsın.Hikaye ben kitabı yazdıkça ve karakterde ortaya çıkacak bu halini demo gibi düşün okuduğun için teşekkür ederim. Sevgiyle sağlıcakla kal.![]()
Kankam kreatiflik okey fakat olaylar çok hızlı geçiyor ve de karakterleri biraz daha detaylandırabilirsin. Giriş kısmını uzun tutmalısın. Tabi ki kısa bir yapım fakat en azından net olan şeyleri bunlar.
Katılıyorum.
Hikaye ben kitabı yazdıkça ve karakterde ortaya çıkacak bu halini demo gibi düşün okuduğun için teşekkür ederim. Sevgiyle sağlıcakla kal.![]()
Kolay gelsin dostum. Bitirince duyur alalım hattaBu kitabı demo gibi düşünün yanıtlarım yeterli olmuştur umarım okuyan herkese teşekkür ediyorum iyi akşamlar. Sevgiyle sağlıcakla kalın.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.