Kitap önerisi

@Aras the Great, evet. Bahsettiğim bu. İlk 5 kitabını okumanız, yeterli olacaktır. İsterseniz tek tek aratarak da tekli olarak satın alabilirsiniz. Bunun içinde beş kitabı birden var ve ciltli. Ciltli kitaplar da ciltsiz kitaplara nazaran bir tık daha pahalı.

Gündelik hayat da kitap okuyan birisi değilim, bu alışkanlığı kendime kazandırmak istiyorum. Sürükleyici ve sıkılmayacağım mümkünse çok uzun olmayan birkaç kitap önerisi istiyorum.

@Esperoja @333365
Agatha Christie'nin "On kisiydiler" adli kitabina bakabilirsin. Acikcasi kitap okumayi sevmeyen biri olarak beni cok sarmisti.

@Aras the Great, evet. Serinin okunuş sırasını bilmiyorsanız bu konuya bakabilirsiniz:

Gündelik hayat da kitap okuyan birisi değilim, bu alışkanlığı kendime kazandırmak istiyorum. Sürükleyici ve sıkılmayacağım mümkünse çok uzun olmayan birkaç kitap önerisi istiyorum.

@Esperoja @333365
On kişiydiler olabilir agatha chris dedektif tarzı ve konusu bence mükemmel

@Esperoja @333365
Jack London - Vahşetin Çağrısı okuyabilirsin. Daha sonra Sineklerin Tanrısı ile devam et ve gerisi gelecektir. Hem Türk hem de yabancı klasiklere hemen girmemeni öneririm.

@333365 Önerdiğiniz kitap ne kadar hoş dursa ve ilgimi çekse de fiyatı konusunda şüpheye düştüm, 5 kitap olarak bakınca yine fena değil fakat farklı türde kitapları da almak mantıklı geliyor, başka öneriniz var mı?

@Aras the Great o hâlde kadınlar ülkesi olabilir. Fena kitap değildir. Bir ülke düşünün ve o ülkede her işi kadınlar yapıyor. Konusu çok ilgi çekici. Sarı kapağı vardı diye hatırlıyorum, bakılabilir. Fiyatı da ucuz olması gerek. Pahalı kitap değildi.

@Aras the Great o hâlde kadınlar ülkesi olabilir. Fena kitap değildir. Bir ülke düşünün ve o ülkede her işi kadınlar yapıyor. Konusu çok ilgi çekici. Sarı kapağı vardı diye hatırlıyorum, bakılabilir. Fiyatı da ucuz olması gerek. Pahalı kitap değildi.
Evet bu ilgimi çeken bir kitap, yine önereceğiniz kitaplar varsa söylemekten lütfen çekinmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı