Kitap okuma ön yargısını yıkmak için kitap önerisi

Hocam Muhteşem Gatsby konusu ne anlatır mısınız ? İsmi ilgimi çekmedi değil .
Leonardo DiCaprio'nun oynadığı "Muhteşem Gatsby" filmi bu kitaptan uyarlanmıştır. Tabi her uyarlama filminde olduğu gibi bu filmin de kitabı daha güzel.

Spoiler vermeden özet geçeyim. Herkesin ulaşmak isteyeceği kadar şöhret sahibi ve haliyle zengin bir insanın aslında ne kadar yalnız olduğunu anlatıyor. Bir de üstüne bu şöhret sahibi kişi eski aşkıyla karşılaşınca olanlar oluyor.

Leonardo DiCaprio'nun oynadığı "Muhteşem Gatsby" filmi bu kitaptan uyarlanmıştır. Tabi her uyarlama filminde olduğu gibi bu filmin de kitabı daha güzel.

Spoiler vermeden özet geçeyim. Herkesin ulaşmak isteyeceği kadar şöhret sahibi ve haliyle zengin bir insanın aslında ne kadar yalnız olduğunu anlatıyor. Bir de üstüne bu şöhret sahibi kişi eski aşkıyla karşılaşınca olanlar oluyor.
Tamamdır teşekkür ederim yasaklar kalkınca alayım ben bu kitabı ilgimi çekmedi değil . :)

Hocam bende hiç kitap okumayan biriydim. 1 haftada 2 kitap bitirdim. Önemli olan kendi beğendiniz tarzda kitap alıp okumaya başlamak. Konusu hoşuna gidiyorsa yorumlara bakmaya veya biriler bunun hakkında ne düşünmüş nasıl kitapmış diye araştırmana gerek yok. Ben dizi/filmlerde gizemli olayları sevdiğim için ona uygun kitaplarla başladım. Önerilerim:
-On küçük zenci
-Doğu ekspresinde cinayet

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı