Kitap serisi önerisi

Harry Potter serisini okumadıysanız kesin okuyun. Bilim kurgu olarak da Dune, Otostopçunun Galaksi Rehberi olabilir.
Harry potter cocuk kitabi be hocam. 8 yasindayken okumak güzelde büyüyünce olmaz. Diger ikisi guzel. Ben Dune sevmesem de seven cikacaktir illa ki. Andy Weir kitaplari da cok guzel. Oneririm.

20 sene önce falan ben de seninle aynı düşüncedeydim. Sonra o yine civarlarda dediğim kitabı okudum ve ön yargılı olmamak gerektiğine karar verdim :)
Hocam türk yazar okumadım daha ama bizim dilimizi ana dil gibi konuşan birinin yaptığı edebiyat çevirilerden kat kat daha zevk verecektir diye düşünüyorum haklısınız bence.

@LelouchReyiz, Türk yazarlara karşı neden ön yargınız var yav? Onu anlayamadım. Evet, her yerde illaki çürük elma olur da bu yabancılar da yok mu? Kötü eserlerin de okunması gerekiyor, iyi eser için daha iyi yorum yapılabiliyor.

@LelouchReyiz, Türk yazarlara karşı neden ön yargınız var yav? Onu anlayamadım. Evet, her yerde illaki çürük elma olur da bu yabancılar da yok mu? Kötü eserlerin de okunması gerekiyor, iyi eser için daha iyi yorum yapılabiliyor.
Sadece basit bir mantık.

Daha küçük bir kitle olduğunda köylü Mehmet Amca'nın kitabı bile üst listelerde yer alabiliyor. Çünkü rekabet az.

Öte yandan bütün dünyanın en iyisi olabilmek, çok ses getirebilmek yüksek rekabet gerektirdiğinden daha zor.

@LelouchReyiz, ön yargıyla yaklaşmanız yanlış, aslında genel olarak ön yargı yanlış. Onu anlatmaya çalışıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı