Kız arkadaşa açılma

@Mert Anlattığım o kadar şeyden sonra şişeyi vurmamı "yok şu yok bu" anlatımıyla ele almanız şaşırttı doğrusu. Sert bir şekilde vurmadığımı belirttim zaten. Vurdum sadece yani abartılıcak birşey yok. İnsan sevgisinden yola çıkarak herkesi unutmamı söylemeniz sizin de birşeyleri değiştirmeniz gerektiğini gösteriyor.

@BilgisayarKurdu Masa olayı neden bu kadar çok ele alındı anlamadım :LOL: Masalardan uzak duracağım, bunun dışında konuşma fikri mantıklı geldi. Teşekkürler.

@Xamazunga Dediğiniz gibi yaptım, duygularımı yüzüne bakarak belirttim ve iyi birşey yaptım. O da birşeyler biliyor artık.

@Gunfheum Mesajı ağır yazdım bilerek çünkü insan başka türlü akıllanmıyor. Hani bu hataları ben yaptım, sen yapma diye söylüyorum. Yazdıysam, bi bildiğim vardır.

Kız arkadaşa açılma konusu internette çok fazla dönen bir konu ama cevabı sadece 1 tane ve evrensel bir cevap.

Gayet mantıklı bir şekilde kızla konuşuyorsun, baktın anlaşamıyorsun olmuyordur yapacak birşey yok. Şu an sen sadece sevgini tek taraflı büyütüyorsun. Olmadığını görünce zaten içinde öyle birşey kalmayacak merak etme.

@BilgisayarKurdu @Mert

Konuşma fikrini uyguladım. 27.02.2017 tarihi yani bugün kızla konuştum. Evet, ilk başta ne kadar zor gelse de bütün cesaretimi toplayıp onunla konuştum. Duygularımın değişmediğini, soruyu sorduğunda ''sen'' cevabı verdiğimden dolayı artık birşeyleri bildiğini söyledim.

''Benden cevap bekliyorsun. '' dedi. Ekimden bu zamana kadar duygularımın değişmediğini, her türlü kararına saygı duyduğumu ve kendisine 2.kez teklif ettiğimi belirttim.

Kız ise ''Maalesef, hayır. '' dedi. Kendisi birşeyleri hissetmediğini belirtti ve beni bu şekilde üzdüğünü düşündüğü için ''kusura bakma'' dedi. Ben ise ''saygı duyarım'' dedim.

Evet, işte böyle. 2. deneyişimde yine başarısız oldum. Olmadı ve olamayacağı için de bu sevgimi bir şekilde unutacağım ya da unutmaya çalışacağım.

Belki de onun hissedemediği şeyi başkası hisseder, kim bilir...

Önerileriniz için teşekkürler, iyi sosyaller.

Sen şansını denedin dostum hiç kafana takma. Kimse bulunmaz Bursa kumaşı değil bence, reddedilme duygusunu ben de yaşadım. Sana naçizane tavsiyem kimseye bağlanmaman, sonra çok daha zor olur, psikolojin bile bozulur. Benim hoşlanıp açıldığım kız gitti başkasıyla evlendi mesela. Sonra hayatımın insanını buldum sandım, çok sevildiğimi sandım onda da gerçekler duvarına tosladım. Daha çok farklı acılar tadacaksın muhtemelen, o yüzden şimdiden canını sıkmadan, hevesin kırılmadan yoluna devam et. Mutlaka bir gün şimdi hoşlandığın kızların adlarını bile unutturacak biri girer hayatına.

Daha çok kız gelir geçer. Kendim hiç olamadım ama girişken olmakta ve özgüvenli olmakta fayda var. Alacan telefonu wp'dan muhabbeti ilerletcen falan hoşlandığını belli etcen olmuyorsa başka kıza. Çekingen insanlar lise hayatını boş geçiriyor kızlar teklif falan etmiyor bekleme.(Yakışıklı ve popülersen ayrı.) Özgüven sana popülerliği getirir zaten tipinin önemi yok. Kızlar tipe gerçekten en son bakıyor. Kibarlık önemli.

@BilgisayarKurdu @Mert

Konuşma fikrini uyguladım. 27.02.2017 tarihi yani bugün kızla konuştum. Evet, ilk başta ne kadar zor gelse de bütün cesaretimi toplayıp onunla konuştum. Duygularımın değişmediğini, soruyu sorduğunda ''sen'' cevabı verdiğimden dolayı artık birşeyleri bildiğini söyledim.

''Benden cevap bekliyorsun. '' dedi. Ekimden bu zamana kadar duygularımın değişmediğini, her türlü kararına saygı duyduğumu ve kendisine 2.kez teklif ettiğimi belirttim.

Kız ise ''Maalesef, hayır. '' dedi. Kendisi birşeyleri hissetmediğini belirtti ve beni bu şekilde üzdüğünü düşündüğü için ''kusura bakma'' dedi. Ben ise ''saygı duyarım'' dedim.

Evet, işte böyle. 2. deneyişimde yine başarısız oldum. Olmadı ve olamayacağı için de bu sevgimi bir şekilde unutacağım ya da unutmaya çalışacağım.

Belki de onun hissedemediği şeyi başkası hisseder, kim bilir...

Önerileriniz için teşekkürler, iyi sosyaller.

Kafana çok fazla takma. Dediğimi birkaç ay içerisinde anlayacaksın. Unutursun.

Bunu da kendine bir tecrübe olarak düşün. Sosyalleşerek açılman gerekiyor. Kız seni tanımalı, beğenmeli. Aksi takdirde kızın seni kabul etmesi mümkün değil.

Ki sadece kızlarla alakalı bir durum da değil. Seninle bugüne kadar hiçbir muhabbeti olmayan bir kız gelip "Seni seviyorum." dese senin de cevabın yüzde 100 hayır olacaktır. Sonuçta tanımıyorsun etmiyorsun.

Hayat uzun :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı