Kız arkadaşa güvenememek

Büyük ihtimal lise öğrencisisin anladığım kadarıyla. Lisede benim de başıma böyle bir şey gelmişti. Bildiğim tek şey paranoyaklıktan vazgeçmen. Hem kendine, hem ilişkinize zarar verirsin. Fakat kimseye güvenmemeyi de öğrenmen gerek. Çünkü neyden şüphelenirsen o geliyor başına insanın. O arkadaşım dediğin zorbayla sert bir konuşma yapıp gerekirse aranızdaki arkadaşlık ilişkisini kes. Kız arkadaşına da onunla konuşmaması gerektiğini kötü niyetli biri olduğunu söyle (fakat zorlama nasihat tarzında olsun konuşman). Sonra bir kenara çekilip izleme moduna geç. İnsanların tavırlarına göre sen de ne yapacağını belirlemeye çalışırsın bu sayede.

Böyle muhabbetlere girmenizi pek önermiyorum. Geçen aylarda Kadir Şeker olayında dayak yiyen kadın beni dövmüyordu dedi, olayı gariban gencecik çocuğa yıkmaya çalıştılar. Şimdi sen gidip X kişisine kızın bacağını ellemişsin diye dövdüğünde ve olay duyulduğunda kız utancından belki de öyle birşey yok diyecek, olan size olacak. Kızın bu durumdan şikayetçi olup söylemesi gerekir zaten sen ısrar edince söylemiş anladığım kadarıyla kendisi gelip söylememiş, çokta takılmamış bana göre bu olaya. Kız arkadaşınıza söyleyin gidip şikayetçi olsun.

Dostum kıza güvenin tam ise böyle şeylere kulak asma. Ama ciddi biçimde şüphen varsa konuş adam gibi. Eğer tatmin olmazsan ve şüphelerin devam ederse bitir bu ilişkiyi.

Salla her şeyi kafana takma akışına bırak bir şey olacaksa zaten er yada geç belli olur, her türlü bu olaydan ders çıkarmış olacaksın ya çok kuruntulusun yada şüphelerin seni yanıltmıyor bundan sonraki davranışlarında bu konudan çıkaracağın derse göre yön verirsin. Biraz klasik olacak ama gene yazayım ne o kız senin için dünyadaki son kız ne de sen onun için son erkeksin.

Kendi başıma gelenlerden sonra insanlara güvenmiyorum. Sana net bir tavsiye veremem ancak düşüncelerimi anlatabilirim. Bir ilişkiden hoş olmayan bir şekilde çıktım ve kız arkadaşımı da güven sorunu yüzünden terk ettim. Güven insanın kafasını çok kurcalıyor. Şu an önüme bakıp ilerlemeye çalışıyorum okul anlamında. Güvenmediğim noktada da haklı çıktım şu an önümdeki sırada oturuyor ikisi. Demek istediğim şey insanlara güvenme çünkü değişebiliyorlar. Çıkar ilişkisi gibi...

Hocam bir otobüste 2 dakika yanına oturduğun kadın beni taciz etti diye seni şikayet etse, kamera ve görgü şahidi olmasa, Kadının beyanı esastır saçmalığı ile tacizci olursun. Haklı gerekçen var bence bu saçmalığı haklı bir silaha çevir :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı