Kız arkadaşıma sırılsıklam aşığım

Eyvallah sıkıldık hepimiz ama el alemin aşkından bana ne, yok evlencektim yok sırılsıklamdım yok sarılınca kızardım.
Eeeeeh de git işine, yakında fal da bakarız bu garipler sayesinde.
Bakma o zaman. Konu dışı burası. İsterse 'kedim yürüdü' diye konu açar, sana ne?

Konu dışında illa önemli şeyleri mi yazmamız lazım? Ki bu arkadaşın açtığı konu kendi başına gayet önemli. Bak diye silah tutmadık, seni konu dışı bölümüne zincirle bağlamadık.

Marka/renk takıntısı olan biriyse hemen vazgeç derim. Takıntosı olmayan ve yıldırım nikahına ikna edebileceğin biri ise şimdiden hayırlı olsun. Düğüne para yatırıp milleti ağırlayacağınıza yıldırım nikahı yapıp düğün parasını kendinize harcayın. Ben öyle yaptım, hiç pişman değilim.

1.5-2 yıldır birlikteyiz aslında.

Hocam benim de aklımdan o geçiyor.
Fazla uzun da sürmesin evlilik zamanı gelmiş sayılır. Kendini hazır hissedince teklifi yapın kısa sürede evlenin. Benim düşüncem bu şekilde.

Marka/renk takıntısı olan biriyse hemen vazgeç derim. Takıntosı olmayan ve yıldırım nikahına ikna edebileceğin biri ise şimdiden hayırlı olsun. Düğüne para yatırıp milleti ağırlayacağınıza yıldırım nikahı yapıp düğün parasını kendinize harcayın. Ben öyle yaptım, hiç pişman değilim.

Hocam telefon takıntısı dışında hiçbir marka takıntısı yok sıkışık olduğum bir zamanda laptopu bozulmuştu ve laptopun çalışması için her türlü şeyi deniyordu bende onu görüp o zaman ki bütçeme uygun ucuz bir laptop almıştım sevinçten bilgisayarın kurulumunu yapamamıştı 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı